Hot Pepper is doorlopend op zoek (hoeft dus niet perse per aangegeven periode) naar stagiairs op het gebied van Creative, Productie, Sales, Marketing, Audience Development, Camjo en AV. Hot Pepper is een creative video agency waar we formats bedenken, ontwikkelen, verkopen en produceren. We doen dit voor en met bedrijven en merken als Comedy Central, Spike, MTV, Werken bij Defenise, Praxis, AD en Vodafone Ziggo. In het verleden hebben de oprichters van Hot Pepper ook producties voor Mediakraft Nederland (nu OnLane) opgezet als Ponkers, Tien, Striktgeheim en Filmfabriek.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

  • Filmen en monteren van videocontent, zowel entertainment, branded en corporate.(voornamelijk voor YouTube-kanalen)
  • Leren om te gaan met hoogwaardige camera's
  • Leren opbouwen en draaien op verschillende soorten sets
  • After Effects
  • Photoshop
  • Spotten van materiaal en het leggen van voormontages
  • Beheer van equipment

Wat
BIEDEN WIJ?

Een stage waar je echte meters maakt, koffie halen we zelf wel! Je wordt volledig in het diepe gegooid, maar na je stage herken je jezelf niet meer; zoveel video's heb je gefilmd en gemonteerd.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je bent een hardwerkende MBO, HBO of WO student (laatste jaar en/of ervaring in AV stage) die weet wat je wilt en ervoor wilt gaan. Het maakt niet uit tot hoe laat je moet werken en wat er gedaan moet worden om een goede productie uit de grond te stampen. Je bent een teamplayer en zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Ook spreek je graag je ambitie uit om altijd te willen groeien en wellicht mikt op een baan binnen ons bedrijf.

Werken bij Hot Pepper

Meer over dit bedrijf

Hot Pepper is een digital first, creative studio, opgericht in 2015. Wij bedenken, ontwikkelen, verkopen en produceren digitale formats. We produceren onder andere voor Comedy Central, Spike, Werken bij Defensie en onze eigen kanalen Kleintjes en Tieners. Ook organiseren wij jaarlijks het door ons opgezette event: Hashtags Awards.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280