Je krijgt tijdens deze stage een unieke kans om op audiovisueel gebied mee te helpen bij het maken van verschillende televisieprogramma’s voor diverse commerciële omroepen en online content.

Stokvis Content is een kleinschalig bedrijf, waardoor je de kans krijgt om verantwoordelijkheden naar je toe te trekken gedurende de stageperiode. Je draait volledig mee in het proces van bedenken, creëren en opleveren. 

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair bij Stokvis Content maak je deel uit van een divers en creatief team. Je houdt je voornamelijk bezig met de postproductie, waarbij je onder andere de voormontages voor diverse televisieprogramma’s en online content voor je rekening neemt, maar ook het gedraaide materiaal archiveert en inlaadt. Daarnaast is het ook mogelijk om eventueel meer camera-ervaring op te doen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een afwisselende stage waar je werkt aan verschillende (online) producties, met veel verantwoordelijkheden. Je krijgt alle kansen om je te ontwikkelen en ervaring op te doen!

Starten vanaf januari/februari 2022, einddatum in overleg.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent een derde- of vierdejaars student met een opleiding op het gebied van Media en Vormgeving, Journalistiek, AV-allround;
  • Je bent enthousiast, leergierig, creatief en kan goed werken onder grote tijdsdruk;
  • Je hebt ervaring met monteren in bijvoorbeeld Première Pro. Beheersing van Avid, Photoshop en After Effects zijn geen vereiste, wel een pré!
  • Je beheerst de Nederlandse taal;
  • Mocht je ook ervaring op willen doen als cameraman/vrouw, is een rijbewijs een vereiste.

Werken bij Stokvis Content

Meer over dit bedrijf

Stokvis Content is in ruim tien jaar uitgegroeid tot een succesvol productiehuis, waarbij met veel passie content in verschillende vormen wordt geproduceerd: televisieprogramma’s voor publieke en commerciële omroepen, branded content, roadshows, commercials en sociale media en online content. De rode draad hierin is dat we verhalen vertellen, inspireren en in beweging zetten.

De Grote Tuinverbouwing (SBS6), Lodewijks Groene Geluk (RTL4), Van Woonvilla naar Droomvilla (RTL4), BBQ Battle (RTL4) en Niels Komt Langes (Youtube-serie) zijn voorbeelden van actuele non-spot programma’s die we in nauwe samenwerking met onze partners maken. Voor maximale impact worden vanzelfsprekend tal van sociale media kanalen ingezet.

Verder zijn we er trots op dat we samen met Prof. mr Pieter van Vollenhoven een bijzonder Omroep MAX natuurprogramma maken, Professors op Pad. Met Hans Dorrestijn, schrijver/cabaretier, produceren we momenteel een nieuwe serie voor NPO2, waarbij we natuur en taalkunst met elkaar verbinden.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280