Heb jij oog voor technische nauwkeurigheid, zorg jij dat al het gedraaide materiaal op de juiste manier wordt verwerkt, beheerd en opgeleverd en stop je niet voor je iets voor elkaar hebt gekregen? Steek jij je handen graag uit de mouwen om ergens voor te gaan en kun je ook nog eens secuur werken? Dan zoeken wij jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je gaat je o.a. bezighouden met het assisteren en ondersteunen van de post-productie, welke is opgezet binnen de software van Adobe. Naast montage-technische werkzaamheden ondersteun je de Media Manager op gebied van account- en mediabeheer, inventarisatie, uitgifte van apparatuur en kleine IT-gerelateerde werkzaamheden.


Waar mogelijk ga je mee tijdens draaidagen ter assistentie en voer je opdrachten uit voor de verschillende productieteams.

Wat
BIEDEN WIJ?

Voor de afdeling non-fictie en de fictie afdeling van NewBe zijn wij voor het nieuwe jaar op zoek naar een enthousiaste stagiair die ons komt versterken. Wij bieden een veelzijdige stage waar er ruimte is om te ontdekken wat bij jou past.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

We zijn op zoek naar enthousiaste leergierige mensen die het leuk vinden om in teamverband te werken.

Werken bij NewBeTV B.V.

Meer over dit bedrijf

NewBe is een Amsterdamse producent gespecialiseerd in het maken van films, series, docu’s en formats. Met vernieuwende content en internationale ambities richten we ons op de digitale SVOD markt. NewBe is de enige Nederlandse partij met originals op alle grote platformen, zoals Videoland (Gewoon Boef, Like Monica, Altijd al Loiza, Ronnie: Altijd Samen), Netflix (TOON, Misfit), Amazon (De grote Slijmfilm), Pathé Thuis (Op gepaste afstand) en in de Nederlandse bioscopen (Meskina). NewBe is een werkgever die gelijke kansen biedt en zet zich in voor het ondersteunen van diversiteit en inclusiviteit over ras, huidskleur, religie, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, genderidentiteit, of - expressie, leeftijd, mentale of fysieke handicap en genetische informatie, burgerlijke staat, staatsburgerschap of elke andere door de wet beschermde categorie. Door dit te doen, kunnen we bijdragen aan een positieve culturele verandering in ons bedrijf en door de creatieve projecten die we met de wereld delen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280