Je stage is enorm belangrijk in de creatieve route die je aflegt. Je leert niet alleen wat je KAN maar ook wie je BENT!

Bij Hokus Fokus maken we je stagetijd onvergetelijk met een groep gelijkgestemde creatieve vakidioten. Een stage bij ons is dus niet alleen leerzaam, het is ook elke dag weer een feestje om met elkaar samen te werken en te focusen op mooie dingen maken.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je stageplek wordt op maat gemaakt (in overleg met jou) omdat we het belangrijk vinden dat je in je kracht staat en dat je stageplek een springplank is voor de creatieve richting die je op wil.

Je werkzaamheden zullen dus aansluiten op je creatieve ambities; productiewerk, filmen, monteren, social media (of misschien iets anders)? Samen ontdekken we hoe jouw werkweek eruit ziet.

Wat
BIEDEN WIJ?

Onze stageplek is inclusief

  • Vrijheid om eigen projecten te doen
  • Leerbudget om je te ontwikkelen
  • Werkdagen van 09:00 tot 17:00 (meestal)
  • Flexibele werkmentaliteit
  • Royaal verzorgde lunches
  • Leuke uitjes met lieve collega's
  • € 250,- bruto bij fulltime stage

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

We zijn op zoek naar een stagiair die een leuke, creatieve stagetijd wil hebben. Het is belangrijk dat je past bij ons team: flexibel, aardig, leergierig en gepassioneerd. Wil je onderzoeken of deze stageplek past bij jouw wensen?


Werken bij Hokus Fokus

Meer over dit bedrijf

Duik met ons in de magische wereld van film! Bij Hokus Fokus zien we film als een kunstvorm. Wij zijn dan ook echte filmliefhebbers, die elke ochtend wakker worden met één missie: de wereld veroveren met waanzinnige content. De soorten video's die we maken zijn uiteenlopend; Van smakelijke food commercials voor Hero tot hartverscheurende korte films voor Leger des Heils. Van ontroerende mini-docu's op de Spoedeisende Hulp tot knallende aftermovies op een festival. Wat het ook is, we gaan voor goud!

Met een energiek team van 5 fulltime filmmakers (gemiddelde leeftijd: 24 lentes jong) zijn we niet alleen gefocust op mooie dingen maken, het is ook belangrijk dat we onze peilen hebben gericht op creatieve en persoonlijke groei. We hebben in ons kantoor een bovenverdieping met de kantoorruimtes, maar beneden hebben we onze eigen filmwalhalla Studio Big Time. Dit is onze eigen speeltuin. Hier experimenteren we, pushen we grenzen en toveren we dromen om tot realiteit. Bij Hokus Fokus draait het niet alleen om de perfecte film, maar ook om een (te) gek team dat samenwerkt, droomt en creëert. Wil je meer weten over de stageplek? Neem contact met ons op!

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280