Je stage is enorm belangrijk in de creatieve route die je aflegt. Je leert niet alleen wat je KAN maar ook wie je BENT!

Bij Hokus Fokus maken we je stagetijd onvergetelijk met een groep gelijkgestemde creatieve vakidioten. Een stage bij ons is dus niet alleen leerzaam, het is ook elke dag weer een feestje om met elkaar samen te werken en te focusen op mooie dingen maken.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je stageplek wordt op maat gemaakt (in overleg met jou) omdat we het belangrijk vinden dat je in je kracht staat en dat je stageplek een springplank is voor de creatieve richting die je op wil.

Je werkzaamheden zullen dus aansluiten op je creatieve ambities; productiewerk, filmen, monteren, social media (of misschien iets anders)? Samen ontdekken we hoe jouw werkweek eruit ziet.

Wat
BIEDEN WIJ?

Onze stageplek is inclusief

  • Vrijheid om eigen projecten te doen
  • Leerbudget om je te ontwikkelen
  • Werkdagen van 09:00 tot 17:00 (meestal)
  • Flexibele werkmentaliteit
  • Royaal verzorgde lunches
  • Leuke uitjes met lieve collega's
  • Stagevergoeding HBO: 300,- // MBO: 200,-

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

We zijn op zoek naar een stagiair die een leuke, creatieve stagetijd wil hebben. Het is belangrijk dat je past bij ons team: flexibel, aardig, leergierig en gepassioneerd. Wil je onderzoeken of deze stageplek past bij jouw wensen?


Werken bij Hokus Fokus

Meer over dit bedrijf

Hokus Fokus is niet zomaar een filmproductiehuis. Wij zijn een groep gepassioneerde filmmakers die elke dag samenkomt om de meest geweldige content te creëren voor merken en bedrijven. Of het nu gaat om het filmen van een food commercial voor Hero of het maken van een korte film voor Leger des Heils, wij staan altijd klaar voor onze diverse opdrachtgevers. Ons team van 5 fulltimers heeft een gemiddelde leeftijd van slechts 24 jaar en gaat AAN van film en video. We produceren erg breed: van mini-docu's tot aftermovies en van fictie tot advertising. In elke productie gaan we voor goud. Bij ons is niets te gek en we zijn altijd op zoek naar nieuwe, creatieve ideeën. We zijn daarom ook mega-trots op onze in-house filmstudio (Studio Big Time) omdat we hier onze creativiteit de vrije loop kunnen laten en experimenteren met nieuwe technieken. Als The New Kids on the Block zijn we trots op onze recente groei en de toenemende vraag van reclamebureaus voor onze diensten. We zijn een gedreven en gebrand team dat altijd streeft naar het maken van de mooiste beelden en het leveren van topkwaliteit aan onze klanten. Kortom, bij Hokus Fokus ervaar je niet alleen de creatieve vrijheid om jezelf te ontwikkelen, maar werk je ook samen in een (te) gek team dat altijd klaarstaat om de grenzen te verleggen en de mooiste plaatjes te maken.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280