Jij krijgt tijdens deze stage een unieke kans om op audiovisueel gebied mee te helpen bij het maken van verschillende tv-programma’s en online content.

Wij zijn een kleinschalig bedrijf waardoor je de kans krijgt veel verantwoordelijkheden naar naar je toe te trekken. Je draait volledig mee in het proces van bedenken, creëren en opleveren.


Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair bij Stokvis Content maak je deel uit van een divers en creatief team.

Je houdt je voornamelijk bezig met de postproductie zoals de voormontages voor verschillende programma’s en online formats. Daarnaast is het ook mogelijk om eventueel meer camera ervaring op te doen. Een proactieve en open houding is gewenst.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een afwisselende stage waar je werkt aan verschillende (online) producties, met veel verantwoordelijkheden. Je krijgt alle kansen om je te ontwikkelen en ervaring op te doen!

Starten vanaf begin 2021, einddatum in overleg.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent een derde- of vierdejaars student met opleiding op gebied van Media en Vormgeving, Journalistiek, AV-allround;
  • Je bent enthousiast, leergierig, creatief en kan goed werken onder grote tijdsdruk;
  • Je hebt ervaring met monteren in bijvoorbeeld Première Pro. Beheersing van Avid, Photoshop en After Effects zijn geen vereiste, wel een pré!
  • Je beheerst de Nederlandse taal;
  • Mocht je ook ervaring op willen doen als cameraman/vrouw, is een rijbewijs een vereiste.

Wie is Stokvis Content

In korte tijd is Stokvis Content uitgegroeid tot een succesvol productiehuis, waarbij met veel passie content in verschillende vormen wordt geproduceerd: televisieprogramma’s voor publieke en commerciële omroepen, branded content, events en roadshows, commercials en sociale media en online content. De rode draad hierin is dat we verhalen vertellen, inspireren en in beweging zetten. De Grote Tuinverbouwing (SBS6), Van Woonvilla naar Droomvilla (RTL4), BBQ Battle (RTL4), Beestengeluk (SBS6) en Op Hete Kolen (RTL7) zijn voorbeelden van actuele non-spot programma’s die we in nauwe samenwerking met onze partners maken. Voor maximale impact worden vanzelfsprekend tal van sociale media kanalen ingezet.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280