Wil je leren (sport) documentaires te maken en wil je zelf veel doen tijdens deze stage? Heb je een journalistiek hart? Heb je veel affiniteit met sport, politiek en cultuur, beschik je over eigen initiatief en heb je zin om in een klein team programma's te maken voor de publieke omroep en de commerciële televisie? Dan zoeken we jou! We hebben plek voor 2 stagiairs.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Alles vanaf het pitchen van een idee tot het opleveren van een documentaire. De programma's worden gemaakt door een ervaren producer op kantoor en met een team van researchers, makers/ regisseurs samen met een cameraman geluidsman en met ervaren editors, audio nabewerkers, vormgevers etc...

Wat
BIEDEN WIJ?

Een full-time stage, samen nader in te vullen en met oog voor eigen doelen en ambities om nog aan zaken te werken of om te verbeteren.
We bieden een vergoeding van € 350,-
De stage begint bij voorkeur op 2 september, maar kan in overleg nader ingevuld worden.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Zit je bij voorkeur in het laatste jaar van de opleiding, ben je gedreven en ambitieus, creatief en vind je het leuk om in een klein team te werken, en heb je ook nog een beetje humor reageer dan snel.

Werken bij Dutch Angle TV

Meer over dit bedrijf

Dutch Angle.tv is een mediahuis dat documentaires maakt voor publieke en commerciële omroepen. Bovendien maakt het corporate films.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280