Ben jij klaar voor de eerste stap in jouw media carrière en wil je werken voor een jong creatief bureau met een maatschappelijke focus? Ben jij onze stagiair in het centrum van Utrecht?

Tijdens deze stage heb je veel verantwoordelijkheid met eigen opdrachten en projecten. Je gaat hier van alles van ons leren en doen wat je leuk vindt!

Ben jij als in een vis in het water in een dynamische organisatie waar jij veel initiatief kan nemen? Dan is deze stage wat voor jou! In de praktijk ben je bezig met alle facetten van een creatief bureau. Van redactiewerk tot videoproductie en van het bedenken tot het uitzetten van onze vele campagnes.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair denk je op strategisch niveau met ons mee en ben je verantwoordelijk voor vele creatieve aspecten. In de praktijk gaat dit om het voorbereidend werk voor producties, fotograferen, filmen, monteren en animeren. Daarnaast ondersteun je het creatieve proces en de totstandkoming van nieuwe campagnes.

Je zal dus niet alleen bezig zijn met het draaien van producties. Dit zijn maar een voorbeelden, omdat we zo flexibel zijn is er in overleg heel veel mogelijk om te leren en doen. Niks is voor ons te gek.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden je een leuke stageplek met veel vrijheid en ruimte voor jouw mening, ideeën en de ontwikkeling van jouw talenten. Jouw ontwikkeling staat namelijk vooraan! Het team, waar jij deel uit van gaat maken, is klein maar hecht en er is altijd veel gezelligheid en enthousiasme.

We werken op ons kantoor in het centrum van Utrecht waar je jouw eigen werkplek krijgt die je zelf mag inrichten naar hoe je het leuk vind. Ook hoef je geen eigen laptop mee te nemen want hier staat een iMac voor je klaar. Verder ben je hier om nieuwsgierig te zijn, vragen te stellen en fouten te maken. Zo lang je er maar van leert. Je krijgt ondersteuning waar dat je dat nodig hebt of wilt. En daarnaast is er veel plek voor je eigen ideeën en manieren.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je doet een media opleiding op het mbo of hbo;
  • Je hebt (een beetje) ervaring met Photoshop, Première en/of DaVinci Resolve; 
  • Je hart gaat sneller kloppen van creatieve dingen bedenken, scenario’s schrijven en uitwerken van je ideeën; 
  • Je hebt ervaring met videoproductie (ervaring met filmen, regisseren of monteren is een pré);
  • Je bent beschikbaar vanaf eind januari;
  • Rijbewijs is een pré 
  • 4 of 5 dagen per week;
  • Stageduur van 4 – 12 maanden.

Werken bij Uitbundig

Meer over dit bedrijf

Uitbundig is een maatschappelijk campagne bureau gevestigd in het centrum van Utrecht. Onze missie is om de wereld een betere plek te maken. Door middel van campagnes willen we gedragsverandering teweegbrengen en lastige onderwerpen bespreekbaar maken. We vertellen de verhalen van organisaties en bedrijven die de wereld mooier willen maken. Het vertellen van die verhalen, daar leven we voor. We vinden de perfecte manier om jouw verhaal aan de wereld te vertellen. Altijd en overal.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280