Wij geloven in de kracht van verhalen én beeld. Samen met organisaties creëert Walt Wonder Schmidt een authentiek verhaal. Wij maken verhalen en creëren een ervaring, wij zijn storytellers.

Walt Wonder Schmidt bestaat uit een jong en creatief team dat streeft naar het overtreffen van iedere verwachting. Wij creëren een creatieve en vrije omgeving om in te werken. Hiervoor hebben wij een creatieve en vrije plek gecreëerd, zodat jij allround ervaring op doet binnen het videoproductie landschap.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

De mooiste producties creëer je niet alleen, maar met een team. Jij als allrounder houdt je bezig met alle stappen in het creatieve proces. Je bent een creatieveling die initiatief toont, maar ook anticipeert.

Wat kun jij verwachten als je bij ons komt stage komt lopen? Voorbereidingen treffen voor draaidagen, zowel op productioneel als technisch aspect. Je gaat mee op draaidagen. Je ondersteunt de crew of je hebt zelf de camera in je handen. Je hebt veel vrijheid om op kantoor te experimenteren. Het kan zomaar zijn dat je een ingeving/idee hebt en enige tijd later gebruiken wij het in een productie. Je gaat monteren aan verschillende projecten.

Het is zeker geen “koffie haal stage”. Je krijgt juist veel verantwoordelijkheid en kansen. Iedere dag werken met gezellige collega’s met een geweldige sfeer. Op deze manier doe jij allround ervaring op binnen het videoproductie landschap.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een dynamische werkomgeving in Amsterdam-Noord. Werken met een jong en enthousiast team. Veel kansen om praktijkervaring op te doen door verschillende projecten. Voor jou een plek om jouw creativiteit te benutten in de meest uiteenlopende gave projecten.

De kans om mee te groeien door samen met ons te werken mooie diverse producties.

Stuur je motivatiebrief, CV en showreel mee.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je volgt een relevante opleiding
  • Je bent een ondernemend type Je hebt enige ervaring in videoproductie
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je kan makkelijk en duidelijk communiceren met het team om je heen
  • Gevoel met programma’s als Premiere Pro en Photoshop
  • Je bent niet bang om de telefoon op te nemen
  • Je hebt een neusje voor sociale media trends
  • In bezit van geldig rijbewijs.
  • Hbo-(denk)niveau
  • Beschikbaar: Vanaf september 2020

Wie is Walt Wonder Schmidt

Wij geloven in de kracht van verhalen én beeld. Samen met organisaties creëert Walt Wonder Schmidt een authentiek verhaal. Wij maken verhalen en creëren een ervaring, wij zijn storytellers. Walt Wonder Schmidt bestaat uit een jong en creatief team dat streeft naar het overtreffen van elke verwachting. Wij creëren een creatieve en vrije omgeving om in te werken.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280