Wil jij onderdeel uitmaken van een gedreven, jong en vooruitstrevend videoproductie team? Vanaf 30 Januari 2023 zijn wij opzoek naar een allround video stagiair. Wij continu bezig met het vernieuwen van onze diensten. Wil jij net als ons jezelf ontwikkelen op het gebied van video? Lees dan snel de hele vacature.

 

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Bij MOTIK vinden wij het belangrijk dat jij kan groeien in ons team. Er wordt dus niet van je verwacht dat je alleen gaat doen waar je al goed in bent. Met al onze kennis bieden wij jou de mogelijkheid om nieuwe dingen te leren en te groeien in een richting die een student wil. Je krijgt een perfect beeld van hoe het is om onderdeel uit te maken van een kleinschalig videoproductie team met toffe opdrachtgevers. MOTIK heeft een relatief klein team, hierdoor heb jij meer inspraak en kan je sneller van taken variëren.


Wat ga je doen?  • Filmen op draaidagen

  • Het editen van video’s

  • Zelf concepten uitwerken voor interne en externe projecten

  • Eigen rol vervullen op de set

  • Productionele taken (alles voorafgaand aan een shoot)

  • Het uitschrijven van scripts/callsheets

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij werken met high-end RED & Blackmagic camera’s en je krijgt een eigen Mac werkplek. Daarnaast staat er op ons kantoor ook een koffiezetapparaat waar je oneindig veel koffie kan drinken op de vroege ochtend. Wat je wellicht ook interessant vindt, is dat er een stagevergoeding is van € 300,- per maand.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Teamplayer
  • Flexibel
  • Proactief
  • Leergierig

Let op: in verband met mogelijke internationale draaidagen is het belangrijk dat je in het bezit bent van een geldig(e) paspoort of identiteitskaart.

Werken bij Motik

Meer over dit bedrijf

MOTIK is een videoproductiebedrijf dat zich richt op het maken van high-end videoproducties voor bedrijven en merken. We bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder video’s voor social media, promotievideo’s en animaties. Hiermee ontzorgen wij onze klanten van A tot Z.
Binnen MOTIK werken we met een team van ervaren en creatieve filmmakers die aansluit bij de wensen en doelen van onze opdrachtgevers. Daarnaast proberen we altijd een stapje extra te zetten op het gebied van creativiteit en innovatie. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van nieuwe technologische ontwikkelen en zoeken we altijd naar nieuwe oplossingen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280