Zin om video’s te maken? Word Clipjesmaker! Wij geloven in jouw media-talent. Jouw ontwikkeling binnen het mediavak staat bij ons voorop. In een team van young professionals en 9 andere stagiairs creëer jij video’s, podcasts, animaties, fotoreportages en social media content voor onze klanten en eigen kanalen. Wat is jouw talent? Laat het zien in je portfolio en CV.

Meer weten over deze stage? Lees dan verder!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Er staat een veelzijdige stage te wachten bij Clipjesfabriek.

Bij het maken van video’s zijn er verschillende skills die aan bod komen. Welke skills passen bij jou?

Als producer vertaal jij de vraag van de klant naar een goed beeldverhaal door draaidagen voor te bereiden en te regisseren. Alles is tot in de puntjes georganiseerd en je weet als geen ander hoe je een interview voorbereid. Op de draaidag zelf heb jij het lef om de juiste vragen te stellen als interviewer voor de beste quotes. Dat kan ook in een podcast!

Ben jij degene met de camera? Dan zorg je voor goede belichting en maak jij dynamische beelden met een gimbal of zelfs vanuit de lucht met een drone. Audio is net zo belangrijk als beeld, dus tijdens opnames zorg jij voor de beste kwaliteit.

Als editor zorg jij voor een montage waarin het verhaal van de klant tot leven komt. Jij weet alles van transities, sounddesign en kleurcorrectie. Om deze video te versterken, gaat de motion designer aan de slag. Met jouw kennis van After Effects zorg je voor vormgeving en grafische elementen. Of misschien illustreer je zelf een volledige karakter-animatie! Dan moet de video nog gedeeld worden.

Voor social media doe je trend research en kijk je wat er past bij de strategie. Je maakt creatieve foto’s, een toffe Reel, schrijft teksten voor de nieuwsbrief of zorgt zelfs voor een viral TikTok! Je bent niet alleen achter de schermen, maar ook voor de camera te zien, in een podcast, voxpop of reportage. Dit doe je voor zowel Clipjesfabriek als klanten.

Wat jouw talent ook is, je werkt graag samen met anderen en wil graag alles leren over klantcontact en werken met opdrachtgevers.

Wat
BIEDEN WIJ?

We hebben niet voor niets een nominatie voor het beste leerbedrijf van 2023 ontvangen. Door middel van workshops en instructiemomenten op het gebied van camera, montage, animatie, interview, social media en nog veel meer word jij in korte tijd met persoonlijke begeleiding helemaal klaargestoomd voor het werken in de professionele mediawereld.

Dit is een uitdagende stage met veel verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen input en creativiteit, een professioneel team van jong talent, een gezellige vrijmibo, stagevergoeding én natuurlijk werkervaring bij grote opdrachtgevers!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je toont initiatief en weet van aanpakken
  • Houdt van video en alles wat erbij komt kijken
  • Je bent communicatief sterk 
  • Werkt graag in een jong team
  • Hebt aantoonbare ervaring in media
  • Hebt gevoel voor vormgeving en trends
  • Houdt van een gezellige vrijmibo

Werken bij Clipjesfabriek

Meer over dit bedrijf

Een energiek en creatief mediabedrijf: dát is Clipjesfabriek in Almere. Een plek waar young professionals met een unieke blik en innovatieve skills video’s, foto’s, animaties, podcasts en livestreams maken. Deze mediafabriek is gespecialiseerd in korte en doelgerichte clips die effectief worden verspreid via sociale media. Iets wat tegenwoordig steeds belangrijker wordt; communiceren met bewegend beeld. Samen werken we aan creatieve concepten en formats voor video, die bedrijven en instellingen publiceren op sociale media, websites en/of de publieke omroep. Denk aan infoclips, promovideo’s, rondleidingsclips, social media content, portretvideo’s, en natuurlijk animaties. Dit doen we voor onder andere voor de Gemeente Almere, het ROC van Amsterdam, SENF Theaterproducties, Provincie Flevoland, Trimbos Instituut, ManpowerGroup, De Nieuwe Bibliotheek en Brandweer Gooi en Vechtstreek Flevoland. We opereren vanuit hartje centrum van Almere, maar filmen door het hele land!

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280