Vind jij het leuk om producties van begin tot eind te produceren binnen een klein informeel team en word je liever niet in een hokje geduwd? Dan zit je bij productiehuis Academy Pictures helemaal goed. Ontwikkel je skills onder professionele begeleiding, zodat je een nóg betere mediamaker wordt dan dat je al bent!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Vanaf begin september 2023 hebben wij een aantal fulltime stageplekken beschikbaar. Je zal werken voor het online jongerenplatform Club Next of studentenplatform SPOT ON Mondriaan.

CLUB NEXT Club Next maakt content over maatschappelijke en culturele thema's die NU onder jongeren spelen, met als doel jongeren te informeren, maar ook aan te zetten tot nadenken. Dit alles voor een betere toekomst! Deze content bestaat voornamelijk uit straatinterviews (zie @club.next), dus je zal veel op pad zijn. Draaidagen worden afgewisseld met kantoordagen; je bent dus iedere dag met iets anders bezig. Zie je dit wel zitten? Join the club!

SPOT ON Mondriaan SPOT ON Mondriaan is hét onafhankelijke platform voor alle studenten van ROC Mondriaan (een mbo-onderwijsinstelling met meer dan 20.000 studenten, gevestigd in Den Haag, Delft, Leiden en Naaldwijk). Wij zijn de spreekbuis tussen school en de student. Ons doel is om mbo-studenten de waardering te geven die zij verdienen, hun stem te laten horen en hiermee verandering teweeg te brengen. Dit doen we door ons te focussen op online videocontent (Instagram TikTok: @spoton.mondriaan).

Wil jij je sterk maken voor de stem van de student, houd je van afwisseling en sta je open voor een uitdaging? Dan is SPOT ON Mondriaan dé plek voor jou!

Wat
BIEDEN WIJ?

Academy Pictures is een productiebedrijf dat voor verschillende online platforms produceert en daarnaast externe opdrachten uitvoert. Denk hierbij aan podcasts, aftermovies, promovideo's en nog veel meer! We zijn altijd op zoek naar jong mediatalent, om samen met professionals uit het werkveld vernieuwende content te produceren. Deze combinatie maakt ons uniek. We bieden jou de kans om ervaring op te doen op alle vlakken van het productieproces: van brainstorm tot montage en van presentatie tot camerawerk.

Wat bieden wij?

 • Een stagevergoeding: € 300 euro per maand
 • Alle nodige begeleiding om te groeien als mediamaker
 • Een fantastische werkplek naast het Scheepvaartmuseum in Amsterdam
 • Ook voor lunch wordt gezorgd!

Even enthousiast als wij? Klik dan snel op de button bovenaan ‘Direct Solliciteren’. Vinden we leuk!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Waar zijn we naar op zoek?

 • Je bent energiek, enthousiast en leergierig
 • Een echte aanpakker!
 • Je bent meedenkend, stressbestendig en vooral gezellig ;) 
 • Een samenwerker, maar ook zelfstandig sterk
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk 
 • Instagram en TikTok kennen voor jou geen geheimen
 • Je bent in het bezit van een OV-kaart en het liefst een rijbewijs B
 • Je hebt minstens een basiskennis in Premiere Pro (verdere kennis van het Adobe pakket is een pré) 
 • Zowel vóór als achter de camera sta jij je mannetje

Werken bij Academy Pictures

Meer over dit bedrijf

Academy Pictures werkt met de meest gedreven en creatieve mediatalenten. Door deze samenwerking dragen we bij aan het maatschappelijk belang van onderwijs. Wij geloven in de synergie tussen jong talent en professionals en staan voor verrassende kwalitatief hoogwaardige content van zowel grote als kleine producties.
‘Talented Content’ is het credo van Academy Pictures. Kwaliteit staat daarbij bovenop. Wij bieden talenten de kans te groeien en excelleren op alle vlakken van productie. Dit houdt in dat we altijd op zoek zijn naar de beste talenten om samen met professionals te werken aan uitdagende content. Deze combinatie maakt ons uniek en vormt de leidraad voor nu en de toekomst om te produceren voor zowel de nationale- als de internationale markt.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280