Duurzame initiatieven hebben zichtbaarheid nodig. Anders worden ze als een museum zonder bezoekers. En dat is pretty boring. Wij laten bedrijven en stichtingen groeien aan de hand van video’s en marketing. Onze doelgroep zijn wereldverbeteraars en bedrijven met een duurzaam idee of product die bijdragen aan een betere wereld. We willen inspireren en mensen laten zien dat een duurzame leefstijl best dichtbij is. We hopen dat jij ons team komt versterken en kan bijdragen in het filmen en/of monteren van onze projecten. Bij ons ga je direct het werkveld in om mee te werken aan creatieve uitdagingen!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Wij zijn op zoek naar leergierige filmmakers met de ambitie om altijd het beste verhaal naar boven te halen. Je gaat zelfstandig aan de slag onder de hoede van ervaren filmmakers. Je hebt ruime kennis van Adobe Premiere en wil graag verder leren in de praktijk. Je kunt je inleven in de wensen van onze klanten en maakt inspirerende video’s.

Wat
BIEDEN WIJ?

Bij ons spring je meteen in het diepe. Je krijgt een actieve rol in ons team en daardoor veel praktijkervaring. We luisteren naar jouw leerdoelen en samen halen we het beste uit jouw stage. Aan het einde van de stage weet je van A tot Z wat er komt kijken bij filmproducties en heb je inzicht in het bedrijfsleven.

Bij wederzijdse tevredenheid wordt aan het einde van de stageperiode gekeken naar de mogelijkheden om verder door te groeien binnen ons bedrijf.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wij zoeken een creatieveling die gemotiveerd is en zelfstandig kan werken. Je werkt nauwkeurig zodat een video precies voldoet. Als we sessie geven over colorgrading ben je van de partij om je skills te verbeteren. Ervaring met tafeltennis is een pré.

Vergeet niet je portfolio mee te sturen bij je sollicitatie!

Wie is VanSelfie B.V.

Wij zijn een hecht team dat actief wil bijdragen aan het verbeteren van de wereld. Dit doen wij door duurzame bedrijven te helpen met groeien door middel van online videomarketing. Door ons kleine team zijn we een platte organisatie waardoor er veel vrijheid (en dus ook eigenaarschap) in creativiteit en zeggenschap in producties en bedrijfsvoering is. Naast de productie werkzaamheden maken wij ook ruimte voor uitstapjes en fun. Kijk vooral even op onze website voor meer info: www.vanselfie.com

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280