Bij Beeldschapper bieden we een all round av stageplek. Je leert het gehele AV-productieproces van A tot Z kennen. Pre- Productie en postproducie. Tijdens de looptijd van de stage kan je een bepaalde interesse verdiepen!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Wat ga jij doen als stagiair AV-vormgeving? Het hele proces van filmproductie van a tot z onder de knie krijgen! En dat in 20 weken tijd. Het bespreken van een concept, het maken van een draaiboek, locatiebezoek, draaien, spotten, monteren en je eindigt met een vette productie waar je trots op kunt zijn.

Je bent volwaardig lid van een klein team van beeldmakers, waarin jij je met name bezighoudt met creëren van videomateriaal waarbij je snel leert en kennis oppakt. We vinden het belangrijk dat je pro-actief meedenkt over de manier waarop we onze producties vormgeven. Dat vormgeven mag je heel letterlijk nemen, want je gaat ook aan de slag met motion design voor het creëren van bumpers, huisstijlelementen, leaderpakketten, animated logo’s, noem maar op.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een plek om te groeien! En een plek waar je je eigen leerdoelen, leer proces en vrij werk kunt vormgeven. En bovenal een plek die past. Weten wat je ongeveer wilt binnen je stage is voor ons handig om te weten zodat we je goed kunnen begeleiden in je leerproces.

Stuur geen brief, stuur je werk waar je trots op bent. Is dat een showreel? Kom maar door. Zit daar ook fotografie of 2D/3D design bij? Stuur maar op. Creativiteit in iedere denkbare vorm wordt gewaardeerd. En laat in een korte motivatie weten waarom je deze stageplek graag wilt, dan komen we in een gesprek tot de kern en wat je van ons kunt verwachten en wij van jou.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent minimaal 2e jaars in een MBO opleiding AV of Mediavormgeving
  • Je bent op zoek naar een meeloopstage en geen afstudeeropdracht
  • Je bent enthousiast, denkt in beelden en bent heel nieuwsgierig
  • Je hebt passie voor camera, montage en vormgeving Je hebt basiskennis van Premiere, Photoshop en After Effects
  • Je staat open om nieuwe (Adobe) software te leren kennen

Werken bij Beeldschapper

Meer over dit bedrijf

Bij Beeldschapper zijn we beeldmakers en verhalenvertellers. Deze verhalen vertellen we in verschillende vormen, zoals aftermovies, promo’s, animaties, music-video’s en corporate films. Vaak in combinatie met motion design, om onderwerpen toe te lichten. Opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld marktonderzoekers, gemeenten, beroepsmuzikanten, onderwijsinstellingen en musea uit de regio Alkmaar/Amsterdam. Bij Beeldschapper zijn we bewust, bevlogen en sterk in het overbrengen van een verhaal in de vorm van bewegend beeld.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280