Hou je van radio en heb je zin in een stage waarin je binnen vijf maanden tijd een bedreven online redacteur en social media expert en vormgever wordt? Dan is deze stage iets voor jou! KRO-NCRV biedt een leerzame, creatieve stage op een afdeling met een informele werksfeer. Jij zult vooral aan de slag gaan voor de radiozenders NPO Radio 2, 3FM, NPO Radio 4 en NPO Radio 5.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Ben jij zo iemand die de hele dag online is? Die al van alles weet maar ook nog veel wil leren over: Los gaan met Photoshop, Premiere en andere Adobe software. Filmen en editen van short form video. Animeren met After Effects. Maken en bewerken van mooie foto’s voor de verschillende platforms. Dan ben je bij ons aan het perfecte adres!

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een stageplek waar geen dag hetzelfde zal zijn. Een plek waar je los kunt gaan met jouw creatieve brein met heel veel verschillende redacties voor hele uiteenlopende radio zenders. De ruimte om jouw talenten in te zetten en uit te breiden zodat je straks wegloopt met een gigantisch pakket aan skills.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Een studie aan het doen op het gebied van communicatie, vormgeving of media design
  • Altijd op zoek naar nieuwe ideeën om die post/video nog beter en leuker te maken
  • Goed in de Nederlandse taal
  • Een volger van trends op het gebied van social media
  • Enthousiast, creatief en sociaal

Werken bij KRO-NCRV

Meer over dit bedrijf

KRO-NCRV is een mediaorganisatie met een maatschappelijk relevant geluid die midden in de samenleving staat. We maken programma’s voor radio, tv en online waarin mensen zelf hun verhaal vertellen. Programma’s met soms ontroerende, grappige en inspirerende verhalen en soms met kritische verhalen die lef tonen en taboes bespreekbaar maken. Die verhalen, klein of groot, gaan altijd over mensen. Met die verhalen bouwen we bruggen en brengen we mensen bij elkaar. Onze programma’s zijn herkenbaar aan kwaliteit, respect, betrokkenheid, authenticiteit en vernieuwing.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280