Als beeldtechnicus ben je bij ons verantwoordelijk voor de beeldtechniek die bij de opnames van televisieprogramma’s komt kijken. Binnen ons team ben jij degene die zorgt voor het perfecte plaatje op televisie. Je bewaakt de beeldkwaliteit van beelden van programma’s als Lubach, Eredivisie Live en de Red Bull strandraces die bij de regie binnenkomen.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Door jouw scherpe blik kun je alle verschillende beelden in no-time omtoveren tot een perfect geheel.

Daarnaast ben je tijdens de repetities en opnames verantwoordelijk voor het klaarzetten van de opname- en opname ondersteunende apparatuur. Je zorgt voor het aansluiten en inregelen van de OBV, camera’s, EVS, monitoren en de routing van alle videosignalen.

Je biedt technische support en in het geval van een storing help je mee bij de oplossing ervan.

Verwacht dus geen saaie kantoorbaan! Verwacht dat vandaag en gisteren totaal niet op elkaar lijken.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wat kun je verwachten?

  • Vanwege de gave producties waar we aan werken kom je op plekken waar een ander niet zo gauw komt
  • Werken met leuke collega’s die net zo blij worden van het vak als jij
  • Een 32-urige werkweek
  • 25 vakantiedagen
  • Ruimte voor ontwikkeling & groei

https://nepgroup.recruitee.com/o/aankomend-beeldtechnicus

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Vereisten

Jij:

  • Bent op zoek naar de ultieme kans om de kennis die je van AV techniek hebt opgedaan in de praktijk te gaan brengen (en dat bij het tofste bedrijf op het Mediapark in Hilversum);
  • Beschikt over kennis van zowel AV als IT en hebt een grote interesse voor alles dat te maken heeft met beeldtechniek;
  • Staat er voor open om nieuwe dingen te leren.
  • Je bent kritisch op je eigen werk en bereid jezelf en anderen elke dag beter te maken.

Werken bij NEP The Netherlands

Meer over dit bedrijf

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunden zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten.

Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Broadcast Services
NEP Nederland is de internationale toonaangevende outsourcing-partner op het gebied van televisie- en internetregistratie voor publieke en commerciële omroepen in Nederland. NEP ontwikkelt geautomatiseerde productieworkflows en levert innovatieve (distributie) oplossingen, turn-key technologie op maat, betrokken en gepassioneerde operators, 24/7 service en is expert in live productie, sport en entertainment. Naast studio’s in Hilversum, Utrecht en Amsterdam, biedt NEP Nederland onder andere registratiewagens, ENG- en SNG-diensten, MCR/play-out/eindregie faciliteiten, motion graphics en draadloze verbindingen.

Eigen glasvezelnetwerk
De infrastructuur van NEP is opgebouwd rond een eigen, 100% uptime glasvezelnetwerk. Via dit netwerk zijn meer dan 250 video montagesets verbonden aan de centrale voorzieningen voor montage, playout, eindregie en opslag. De infrastructuur is voorbereid op toekomstige technische ontwikkelingen, waardoor vernieuwing flexibel mogelijk is als nieuwe formaten en technieken verdere innovatie vergen.

Media Solutions
Het NEP Media Solutions team transformeert, dankzij haar geavanceerde IT expertise, de manier waarop video wordt gecreëerd, beheerd en gedistribueerd – wereldwijd. NEP heeft ervaring met registratie, play-out, postproductie, remote- en cloud productie, studioproductie, host broadcasting, media asset management, multi-screen delivery, end-to-end OTT oplossingen en video display installaties. Van de camera in het veld tot de SmartTV of tablet thuis, NEP heeft de kennis en ervaring in huis om van de kleinste locale evenementen tot de allergrootste internationale evenementen succesvol en kostenefficiënt zichtbaar te maken voor de kijker thuis.

Encoding house
NEP is een vooraanstaand internationaal encoding house en beschikt over de certificering die nodig is om voor alle grootste VOD-platformen content te leveren. Het faciliteert alle grootste VOD-platformen in Nederland – van ontwikkelingen waarbij gebruikgemaakt wordt van de laatste technologieën en hosting tot het verwerken van ingest en het leveren van content.

De mensen maken het verschil
De diensten van NEP in Nederland draaien voornamelijk op eigen mensen. Stuk voor stuk mannen en vrouwen met passie voor en affiniteit met de media industrie en diverse specialisaties in sport, klassieke muziek, entertainment, drama en talkshows. Onze teams worden continu geschoold op nieuwe technieken, workflows en specialisaties. Wij stimuleren groei, innovatie en ambitie, omdat het voor ons in de sterk veranderende media wereld van essentieel belang is kennis op het hoogste niveau in huis beschikbaar te hebben.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280