Reageren op een vacature

Laat weten dat je interesse hebt in een stageplaats door via onze site te reageren op een vacature. Je doet dit door op de button 'Solliciteren' te klikken. Vul vervolgens je persoonlijke gegevens in en geef in het blok ‘Motivatie’ aan waarom je graag voor de stage in aanmerking wil komen. Je kunt meteen een CV en foto uploaden. Klik daarna op de button 'Solliciteren'' onderaan de pagina om je sollicitatie te versturen.

Als je al eerder gesolliciteerd hebt dan kun je je gegevens wederom toevoegen of aanpassen door in te loggen in je persoonlijke dashboard. Het wachtwoord voor je dashboard ontvang je als je de eerste keer solliciteert.

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################