Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan diverse samenwerkingspartners. Dit betekent dat we met deze partners de intentie hebben om gezamenlijk een brug te vormen tussen het onderwijs en het werkveld in de media.

 

NVJ


Journalistiek is een vak om trots op te zijn. Een vak dat in vrijheid moet kunnen worden beoefend en waarvoor een behoorlijke beloning op zijn plaats is. De Nederlandse Vereniging van Journalisten komt op voor de belangen van degenen die dit vak beoefenen: journalisten, fotografen, programmamakers, redacteuren, bladenmakers, webmasters, voorlichters. Onze dienstverlening richt zich zowel op ervaren journalisten als starters, zowel op freelancers als mensen met een dienstverband. De NVJ ijvert voor persvrijheid, vakbekwaamheid, goede arbeidsvoorwaarden en redelijke tarieven. Met goede cao’s, redactiestatuten, verzekeringen, auteursrechttoeslagen en juridische bijstand biedt de NVJ journalisten de mogelijkheid vrijuit te spreken, schrijven en fotograferen. Leden krijgen persoonlijk advies en kunnen hun kennis en vaardigheden aanscherpen via de NVJ Academy Verder zijn er interessante extra’s als de perskaart en een abonnement op Villamedia magazine.

Samenwerking

Mediastages biedt veel stages aan op het gebied van de journalistiek en werkt samen met zowel redacties als journalistieke opleidingen. Daarbij is de De Nederlandse Vereniging van Journalisten regelmatig gesprekspartner.

Ontwikkelingsfonds Creatieve Industrie


Het Ontwikkelingsfonds Creatieve Industrie (OCI) is een samenwerkingsverband tussen vele partijen en organisaties binnen de creatieve industrie. Ook is OCI een ondersteuner voor netwerken van zelfstandigen in de creatieve industrie. OCI is tevens het A&O fonds (Arbeidsmarkt & Opleidingsfonds) voor deze branche en daarmee belangrijk voor het verwerven van subsidies. Doelstelling is door samenwerking win-win situaties en meer professionalisering binnen de creatieve industrie te creëren. Samen doe je meer, tegen lagere kosten!

Samenwerking

Mediastages ondersteund OCI graag bij het netwerken van zelfstandigen en bedrijven in de creatieve industrie.

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################