• Ik stuur mijn studenten naar jullie site voor advies, training en leerzame stages. Jessica Stage coördinator Communicatiewetenschap (WO)

Mediastages adviesbureau

Mediastages is hét bureau voor alle stages in de media.
Denk hierbij onder andere aan stages bij publieke en commerciële omroepen, productiehuizen, facilitaire bedrijven, evenementenbureaus, muziekindustrie, marketingbureaus, uitgeverijen, online media bedrijven maar ook bijvoorbeeld aan stages bij corporate marketing- en communicatieafdelingen.


Wij koppelen jong talent aan de juiste mediaorganisaties. Welk opleidingsniveau of welke droom een student ook heeft, wij helpen bij het bemachtigen van een passende en uitdagende stageplaats. We geven individueel advies en bezoeken opleidingen om studenten een beeld te geven van hun kansen in de mediasector. Daarnaast staan wij dagelijks in contact met onze klanten, waardoor wij goed weten wat zij in een stagiair zoeken. Hierdoor hebben wij veel kennis in huis waarmee wij ook jullie kunnen ondersteunen.

Hieronder vind je een overzicht van onze activiteiten voor opleiders en studenten.
Neem contact op

TRAININGSAANBOD STUDENTEN EN ALUMNI

De taak van opleiders om studenten voor te bereiden op hun stage is geen sinecure. Zet ons in om je daarbij te helpen.
Mediastages heeft een divers trainingsaanbod voor studenten ter voorbereiding op hun stage en voor alumni ter voorbereiding op hun eerste baan.

Neem contact met ons op voor meer informatie, kosten en voorwaarden van de trainingen en workshops.

VOOR STUDENTEN
VOOR ALUMNI

STAGEMARKTEN

Heb je binnenkort een stagemarkt of een andere bijeenkomst voor studenten rondom het thema arbeidsmarktoriëntatie en denk je dat wij een zinvolle bijdrage kunnen leveren, laat het ons weten.

We komen graag op bezoek om studenten te vertellen bij welke mediabedrijven ze aan de slag kunnen.

NETWERKEVENEMENTEN

Kruisbestuiving is belangrijk om opleidingen en het werkveld blijvend op elkaar aan te laten sluiten. Om hier een bijdrage aan te leveren organiseren wij netwerkbijeenkomsten rondom talentontwikkeling en de ontwikkelingen in de sector. Ons belangrijkste, jaarlijks terugkerende evenement hieromtrent is het Mediastages Young Talent Debat (MSYTD). (Media)docenten, loopbaanbegeleiders, stagebegeleiders, HR medewerkers van media organisaties. Iedereen die betrokken is bij de begeleiding van jong mediatalent is welkom.
Naar de agenda

de dag van de mediastages

Elk voorjaar nodigen we studenten uit om kennis te maken met interessante mediabedrijven. Tijdens onze Dag van de Mediastages op het Mediapark in Hilversum kunnen ze luisteren naar de verhalen van mediatalenten, krijgen ze sollicitatietips van ervaren recruiters, mogen ze workshops bijwonen van professionals uit het vak en kunnen ze op zoek naar hun droomstage. Op woensdag 15 april 2020 is het weer zover. Hou ons in de gaten voor meer informatie!

KENNIS DELEN?

Loop jij in de advisering en begeleiding van studenten voor en tijdens de stage tegen zaken aan die je met ons wilt bespreken? Vind je dat we (meer) aandacht moeten besteden aan een thema op het gebied van talentontwikkeling? Wil je in contact komen met één van onze samenwerkingspartners?
laat het ons weten!

JE COLLEGA MET ONS IN CONTACT BRENGEN?

Wij hebben stageplaatsen voor veel verschillende functies en op veel verschillende niveaus. Daarnaast bieden wij trainingen aan voor o.a. studenten en alumni. Heb je een collega voor wie het interessant is om de mogelijkheden voor de studenten met ons te bespreken? Laat het ons weten dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op met die collega.
geef contactgegevens door
Wil je met mij overleggen hoe we met elkaar de studenten goed kunnen voorbereiden op hun stage?   Kirsten Bense | Mediastages, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271

INTERESSANTE STAGES OP JULLIE SITE?

Wil je de vacatures die aansluiten bij de behoefte van jullie studenten onder de aandacht brengen op jullie eigen website of platform? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Dan maken we een RSS feed aan die exact aansluit bij jullie opleiding en studenten.

Wil je 2x per week een e-mail ontvangen met ons meest actuele stage-aanbod toegespitst op jouw persoonlijke voorkeuren? Meld je dan aan voor de Stage Alert.

Vraag RSS aan
Stagealert