Nadat je gereageerd hebt

Als je profiel aansluit bij de vacature, sturen we je reactie door naar de contactpersoon van het stagebedrijf. Zodra dit gebeurt, krijg je een ontvangstbevestiging. Daarna is het afwachten...

Het kan een aantal weken duren voordat het stagebedrijf beslist welke studenten worden uitgenodigd voor een gesprek. Helaas sturen niet alle bedrijven een afwijzingsmail, dus het kan zijn dat je helemaal niets hoort. Omdat er meestal veel studenten reageren op onze stageplaatsen, is het verstandig om op meerdere vacatures te solliciteren.

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################