Trainingsaanbod

Ons doel is om jong talent te koppelen aan de juiste mediaorganisaties. Om dat voor elkaar te krijgen helpen we iedereen bij het vinden van een passende stageplaats. Aan de andere kant adviseren we zoveel mogelijk mediabedrijven en –afdelingen over hoe ze jong talent kunnen aantrekken en helpen bij hun ontwikkeling.

Door deze activiteiten hebben wij veel kennis in huis op basis waarvan wij een trainingsaanbod ontwikkeld hebben voor verschillende doelgroepen. Studenten die op zoek zijn naar een stage, stagiairs die bezig zijn met hun stage, starters op de arbeidsmarkt en ook de bedrijven die op zoek zijn naar een stagiair en die stagiair vervolgens gaan begeleiden. Hieronder vind je ons aanbod van trainingen per doelgroep.

Trainingen voor studenten

Een brief die je uit je mouw schudt, een gesprek dat soepel loopt en een CV waar je U tegen zegt. Wil jij dat ook? Check dan snel ons trainingsaanbod dat wij speciaal hebben ontwikkeld voor studenten die op zoek zijn naar een stage. Deze trainingen kunnen door jouw opleiding bij ons aangevraagd worden.

Trainingen voor stagiairs

Ben jij begonnen aan je stage en merk je dat je nog wel wat sturing kunt gebruiken? Kom dan naar een van onze trainingen, speciaal voor stagiairs, om meer te leren over hoe je goede ideeën omzet naar een werkbaar item, hoe je alles uit je stage haalt en hoe je creatieve ideeën bedenkt door out of the box te brainstormen.

Trainingen voor starters

Als starter op de arbeidsmarkt komt er veel op je af. Hoe zet je jezelf op de kaart? In onze trainingen voor starters geven wij je veel praktische handvaten waar je direct mee aan de slag kunt. Wie wil nou niet goed beslagen ten ijs komen tijdens het veroveren van de mediawereld?

Trainingen voor bedrijven

Ga jij voor het eerst een stagiair begeleiden of begeleid je misschien al jaren stagiairs maar merk je dat de stagiair van nu wel erg veel verschilt van die van 5 jaar geleden? Ben je zoekende hoe jij jezelf als stagebegeleider neerzet en passende begeleiding biedt aan de huidige stagiair? Of ben je op zoek naar de juiste tone-of-voice om die nieuwe groep studenten aan te spreken in jouw vacaturetekst?