Ontdek wie Mediastages is 🔎

Over Mediastages

Mediastages | The Story

Van Jong talent naar Jong professional

Sinds de jaren 80 is Mediastages het stagebureau waar de student centraal staat. Op ons platform bedienen wij 200.000 bezoekers en plaatsen wij meer dan 4.000 studenten op zeer diverse stageplaatsen. Deze stages lopen uiteen van marketing tot productie en van Groningen tot Maastricht. Met ons landelijk netwerk bereiken wij MBO, HBO & WO studenten van verschillende media gerelateerde opleidingen, denk hierbij aan Creative Business, Media & Cultuur, Communicatie en Multimedia design, maar ook Politicologie of Rechten.

We werven stagiairs voor mediabedrijven en de creatieve industrie. Denk hierbij aan Radio en TV, Print, Online en ook aan marketing en communicatie afdelingen van bedrijven in alle andere sectoren.

Wij trainen, adviseren en recruiten studenten op hun weg van jong talent naar jong professional. Wij adviseren bedrijven op werving en begeleiding van stagiairs. Door de belangen van deze groepen te koppelen is Mediastages het netwerk op gebied van stages.

Missie
Onze missie is om jong talent de ruimte te bieden zich te ontwikkelen in de praktijk. Dit doen wij door bedrijven en studenten te verbinden.
Visie
Door de stage kan een student zich ontwikkelen van jong talent naar jong professional. Bedrijven die stageplaatsen aanbieden nemen daarmee hun maatschappelijke verantwoording, profiteren van de kennis en inzichten van het jonge talent en bouwen aan hun pool van jong professionals.

Onze cijfers

0 Klanten
0 Nieuwsbrief abonnees
0 Sollicitaties in 2022

Talent this way

Vacatures in de media

Naast Mediastages hebben we Talent this way opgezet. Een vacature platform voor banen in de creatieve industrie. Met onze kennis en netwerk in de industrie proberen wij studenten te helpen in de volgende fase van hun carrière: een leuke baan. 

De klanten overlappen voor een groot gedeelte en daardoor de functies ook. Wat precies is wat we willen!