Het team ❤

Op rechts als eerste Belinda, haar rol heet Adviseur Werving Talent, maar zeg maar gerust onze stem naar opdrachtgevers en, met heel veel geduld, het klankbord voor stagezoekende studenten. Als 2e op de rij Directeur Monique, aanvoerder van het team en stiekem ook de moederkloek.

In het midden de enige man in ons team Marketeer Rogier, de creatiefste en drukste van het stel met een tomeloze inzet. Naast hem staat Franciska, de Adviseur Contracten. Zij weet alles van contracten, verloning, facturatie en van onze systemen. Reddeloos verloren zijn we zonder haar.

Naast Franciska staat onze 'nieuwste aanwinst' Ilse voor de Sales Support. Ze doet daarin veel voor Mediastages maar richt zich ook op ons nieuwe platform Talent this way. Helemaal links staat Kirsten, onze adviseur Stage en Talentontwikkeling. Je komt haar tegen bij de opleidingen en ze staat veel in contact met stagecoördinatoren en studenten.

KRITISCHE KIRSTEN

Altijd scherp, altijd alert 

Hiernaast is Kirsten Bense ook heel gezellig. Ze adviseert en ontzorgt opleiders, geeft voorlichtingen aan studenten en is continu aan het zoeken naar nieuwe manier om Mediastages nog beter te maken.

Rogier de Marketier

Geweldige vent, ook de enige

Rogier de Keiser, de creatiefste en drukste van het stel met een tomeloze inzet. Weet alles van de website en hoe we jou daar heen krijgen. De beste stagbegeleider die jij je als stagiair kan wensen!

Franciska de Fraaie

Motor en olie van het bedrijf

Franciska Westenborg is ons hoofd administratie en deze rol is haar op het lijf geschreven. Ze is slim, accuraat en houdt enorm van structuur. Als jij een mail ontvangt van Mediastages is de kans heel groot dat je die van haar hebt gekregen. Ze doet namelijk alles omtrent de stagecontracten, verloning en facturatie.

AANVOERDER MONIQUE

De aanvoerder en waterdrager

Monique Amse is de directeur van Mediastages en heeft (bijna) altijd alles onder controle en in de gaten. Als een echte aanvoerder zorgt ze voor de juiste dynamiek in het team en haalt het beste in iedereen naar boven.

BELINDA

Bellen, mailen, appen, kletsen. Belinda is connected

Belinda Gelsema is verantwoordelijk voor het contact met onze fantastische klanten. Hiernaast is ze altijd aan het bellen met studenten, je krijgt 9 van de 10 keer Belinda aan de telefoon als je ons belt. Heeft ze jou daar aan de lijn?