FAQ - NA JE STAGE

Vragen rondom het afhandelen van je stage

 • Hoe zorg ik ervoor dat het stagebedrijf mij niet vergeet?

  Onderhoud contact met je begeleiders en collega’s door af en toe koffie te gaan drinken. Stuur eventueel je bijgewerkte CV naar je begeleider. En nodig je contacten uit op jouw super goed uitziende LinkedIn profiel. Netwerken start nu ;)

 • Kan ik mijn stagebegeleider als referentie opgeven op mijn CV?

  Ja dat kan, maar vraag daar wel altijd toestemming voor.

 • Ik heb in het verleden stage gelopen bij Mediastages. Ontvang ik een jaaropgave? Als je via ons stagevergoeding hebt ontvangen, sturen we je ook een jaaropgave. We versturen de jaaropgaves eind februari naar het mailadres dat in ons systeem staat. Heb je geen jaaropgave van ons ontvangen of heb je een jaaropgave nodig van een aantal jaar geleden, neem dan contact met ons op.
 • Ik wil graag mijn stage ervaringen delen met aankomende stagiairs. Kan dat? Jazeker! We zijn altijd op zoek naar ervaringsdeskundigen die aankomende stagiairs kunnen vertellen hoe het nou echt is om stage te lopen. Heb je een filmpje, blog, vlog of artikel gemaakt over je stage ervaring, laat het ons weten. Vind je het ook leuk ons te helpen bij het maken van voorlichtingsmateriaal voor onze jaarlijkse sollicitatiebootcamp, dan kan dat ook. Stuur ons een mail, dan nemen we z.s.m. contact met je op!
 • Ik ben (net) afgestudeerd en op zoek naar een baan. Kunnen jullie mij helpen?

  We helpen studenten aan een stage en professionals aan een uitdagende baan. Ga naar de site MediaRECRUITMENT voor de laatste actuele vacatures. Volg verder onze Facebookpagina MediaSTART voor tips voor starters in de media.

  Daarnaast hebben wij een interessant trainingsaanbod voor starters: klik hier voor meer informatie.


HEB JE VRAGEN
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

 

Kirsten Bense

0356466271