Het Mediastagiairs event voor stagiairs en mediamakers

Evenement gegevens 16 juni 2022 van 16:00 tot 21:00 uur De Vorstin, Koninginneweg 44, 1211 AS Hilversum

Mediastages organiseert op 16 juni het Mediastagiairs event met aansluitend de Worst en Whiskey borrel dat wij in samenwerking met de Dutch Media Week organiseren.

Om alle media stagiairs de kans te geven om elkaar te ontmoeten organiseren wij het Mediastagiairs event. Om 16:00 uur gaan de organisatoren van Radio555 jouw uitleggen hoe zij zo snel, zo'n groot evenement hebben kunnen neerzetten. Radio555 was onderdeel van het gigantische Giro555 evenement dat tot nu toe 137,4 miljoen heeft opgehaald om de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne te steunen.

Aansluitend op het Mediastagiairs event is de Worst en Whiskey borrel: De Hilversumse mediaborrel voor alle creatieve mediamakers

Voor alle creatieve ondernemers en ondernemende creatieven uit Hilversum en omgeving en voor iedereen die op dit moment stage loopt bij een mediaorganisatie. Werk je bij een podium, omroep, producent, museum, bibliotheek, kunstinstelling, uitgeverij of ben je kunstenaar? Maak je toffe radio, audio, televisie, film, entertainment of online producties? Of ben je gewoon creatief? Je bent welkom!

Het gehele programma

  • We starten om 16:00 met speciaal voor alle stagiairs een presentatie over de organisatie van RADIO555 in samenwerking met GIRO555 door Sicco Klein en Patrick van der Tol.
  • Om 17:00 uur vertelt BNNVARA presentator Jamaal Husseinover zijn werk als mediamaker.
  • Om 17:00 start naast het de presentatie ook de borrel. Er is ook whisky proeverij dat in samenwerking met Whisky Shop van Wees wordt georganiseerd. De eerste 2 drankjes zijn van het huis!


Praktische informatie

Het is op donderdag 16 juni en start om 16:00 uur in De Vorstin (Koninginneweg 44 Hilversum) en dit is ongeveer 10 minuten lopen vanaf het Media Park.

Aanmelden kan via het formulier hiernaast >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Gepubliceerd op: 8 juni 2022