Dag van de Mediastages 2021

Evenement gegevens 21 april 2021 van 9:00 tot 17:00 uur mediastages.nl

Bedrijven?
Kom op 21 april 2021 in contact met honderden ambitieuze, creatieve en talentvolle studenten op de digitale Dag van de Mediastages. Meld je onderstaand aan!

Studenten?
Zoek jij een stage voor september? Lekker. Bedrijven in de creatieve industrie zoeken jou ook. Om een goed beeld te krijgen van je toekomstig stagebedrijf organiseren wij de Dag van de Mediastages. Het wordt een digitaal feest!

Op 21 april staat Mediastages.nl in het teken van de Dag Van De Mediastages. We gaan jou op deze dag informeren, inspireren en motiveren over de wondere wereld van de media.


Wat kan je verwachten:

1. Een stagemarkt
De markt staat vol met kramen. Echt helemaal vol. We verwachten meer dan 30 bedrijven, allemaal op zoek naar stagiairs voor september. Onderstaande bedrijven zijn sowieso van de partij, meer volgt!

2. Speeddates
Ontmoet jouw toekomstig stagebedrijf middels een speeddate op Zoom. De perfecte manier om kennis te maken en alvast sfeer te proeven.

3. Presentaties
Er worden Zoom Party's gehost. We maken nog bekend wie dat worden!

4. Workshops
Wat zijn de mediaberoepen over 20 jaar? Wat doet een productieleider eigenlijk? En hoe essentieel is de marketing? Enkele vragen van studenten waar in verschillende workshops antwoord op wordt gegeven. Ook dit via een Zoomparty!

5. Carrière paden
De media is breed. Maar hoe wordt je eigenlijk hoofdredacteur online, junior designer of cameraman? We brengen carrière paden in beeld. Via opgenomen video’s vertellen professionals uit de media over hun werkzaamheden, achtergronden en ervaringen. Hiernaast geven ze jullie tips. Gepubliceerd op: 3 maart 2021