De Spin Stage Award

De Spin Stage Award 2019/2020

Evenement gegevens 9 april 2020 van 19:59 tot 21:59 uur Amsterdam

Hoi innovatieve stagiair!

Ik snap het wel, die stagevergoeding is niet genoeg waardering voor jouw werkzaamheden tijdens je stage. Jij wilt gewoon de Award voor beste stagiair van het studiejaar 2019/2020, en terecht, je hebt het verdiend!


Al 20 jaar worden de beste digitale projecten bekroond met de zeer prestigieuze SpinAwards en vanaf dit jaar zal er ook een Award zijn voor jou; De Spin Stage Award.


Ben of ken jij dé stagiair die van meerwaarde is geweest bij een innovatief, creatief en digitaal project? En is deze stage gelopen in de periode tussen 01-01-2019 en 31-01-2020? Overtuig dan jouw stagebegeleider om je aan te melden op de website van de Spin Awards en geef jouw carrière een flinke boost in een wereld waar alles mogelijk is, maar echt, het is fantastisch. Het aanmelden is mogelijk tot 31 januari.


Tip; vertel jouw begeleider dat ook de organisatie door jouw winst in een goed daglicht komt te staan en veel gratis promotie zal opleveren.


De aanmeldpagina kan iets gebruiksvriendelijker, daarom hieronder de stappen die je moet nemen om kans te maken. Succes!
1. Ga naar de website)
2. Maak een SpinAwards ID aan door jezelf te registeren
3. Ga vervolgens naar inzenden, dit staat rechts naast je naam
4. Doorloop het aanmeldproces, dit zijn 5 stappen
5. Je hebt je aangemeld en kunt een mail verwachten

De SpinAwards zijn de prijzen voor creatieve concepten die het digitale denken verder brengen. De prijzen worden uitgereikt aan Nederlandse en Belgische inzenders tijdens de jaarlijkse SpinAwards Night.

Gepubliceerd op: 8 januari 2020

Meld je aan

voor dit evenement