Locatie stagiair voor 'Spangas' (MBO/HBO)

Functie:
Locatie - Spangas
Bij:
Vanaf:
26-3-2018
Duur:
5 maanden
Uren per week:
40
Afstudeeropdracht:
Nee

Intro

Voor het inmiddels 12de seizoen van de serie Spangas zijn wij op zoek naar een enthousiaste locatie stagiair. Spangas wordt geproduceerd door NL Film. (bekend van o.a. Penoza, Zwarte Tulp, Mannenharten)

Werkzaamheden

De stage zal voornamelijk bestaan uit het assisteren van de locatie manager. Dit houdt in het rijden van de locatiebus, assisteren tijdens de locatie dagen, onderhouden en schoonmaken van de set en het gebouw.

Het locatie departement zorgt ervoor dat er goed gedraaid kan worden op de set, zowel op locatie als in de school van Spangas. Spangas draait van maandag t/m vrijdag in Amsterdam.

Profiel

De stagiair die wij zoeken heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, toont initiatief, heeft geen 9 tot 5 mentaliteit, is enthousiast, zeer flexibel en een aanpakker.

Rijbewijs benodigd: ja

Bedrijfsinformatie

NL Film is een toonaangevende en creatieve productiemaatschappij, gespecialiseerd in speelfilms en televisiedrama. Dankzij haar grote affiniteit met het hedendaagse publiek, brengt NL Film een gevarieerd aanbod van kwaliteitsproducties voor iedere doelgroep. Het portfolio van televisiedrama reikt van NPO series Penoza, De Zaak Menten en Moeder, ik wil bij de Revue tot dramaseries Zwarte Tulp, Bluf en Aaf voor de commerciële zenders. Dankzij uiteenlopende speelfilms, waaronder Tonio, Mannenharten 1&2, Knielen op een bed violen, De Storm en telefilms als Rabarber en De sterkste man van Nederland, behoort NL Film tevens tot de meest actieve en spraakmakende Nederlandse filmproducenten van dit moment.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 400,- bruto bij fulltime stage

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

Per direct

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Lieke Mulder 

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 14-05-2018
NL Film & TV zoekt:
Vanaf: 26-03-2018
Talpa Producties zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Senior Publications Nederland zoekt:
Vanaf: 12-04-2018
Lifestyle Media Group zoekt:
Vanaf: 01-05-2018
Omroep MAX zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Ik ben zwanger zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
NH Media zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Skyhigh TV zoekt:
Vanaf: 01-05-2018

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################