Agent stagiair gezocht bij het leukste castingbureau van Nederland (HBO)

Functie:
Agent
Bij:
Vanaf:
14-2-2018
Duur:
Minimaal 20 weken
Uren per week:
40
Afstudeeropdracht:
Eventueel mogelijk

Intro

Creative Connectors is een agentschap voor creatieve talenten in de media- entertainment branche. Het bureau is in 2007 opgericht door Lenneke van Ingen, vanuit de wens om jong talent in de film en televisie wereld te helpen hun hoofd boven het maaiveld uit te steken en daar te houden. Wij vertegenwoordigen exclusief een aantal talenten waarin wij geloven. Ben je een multitasker, stress bestendig en sterk in communicatie en marketing: dan is deze stage iets voor jou!

Tijdens deze stage ondersteun je in de communicatie en management van Creative Connectors. Creative Connectors is een agentschap voor creatieve talenten in de media-entertainmentbranche. Wij doen het management van o.a. Jan Versteegh, Geraldine Kemper, Tim Hofman, Britt Dekker, Tess Milne, Gwen van Poorten en A Million Faces Agency is een agentschap voor talenten in de mediabranche en influencers, denk aan: Anna Nooshin, Yara Michels, JayJay Boske, Gierige Gasten, De Worsten van Babel en Kay Nambiar.

Werkzaamheden

Werkzaamheden tijdens de stage periode zijn o.a.:

  • PR werkzaamheden t.b.v. de talenten (interviews, fotoshoots)
  • Administratieve ondersteuning op het gebied van financiën/facturen
  • Voorstellen van nieuwe gezichten/presentatoren aan klanten
  • Onderhouden van klantcontact voor lopende projecten
  • Dagelijkse ondersteuning diverse taken kantoor (voorraadbeheer, correspondentie)

Profiel

Wij zijn op zoek naar een fulltime HBO/WO stagiair, die voor minimaal 5 maanden beschikbaar is vanaf half februari 2018. Spontaniteit, flexibiliteit en een goede communicatieve vaardigheid, met name een goede beheersing van de Nederlandse taal, zijn zeer belangrijk. Belangrijk is dat je digitale kennis hebt en een rijbewijs is een pre.

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

A Million Faces is een castingbureau en agentschap voor creatieve talenten in de media-entertainmentbranche. Wij vertegenwoordigen zowel nieuw als bekend talent en casten voor verschillende televisieprogramma's en commercials.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 250,- bruto bij fulltime stage

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

Vanaf 1 december

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Susa Scholte

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################