Stagiair op de afdeling marketing, communicatie en sales (HBO/WO)

Functie:
Marketing en communicatie
Bij:
Vanaf:
1-9-2018
Duur:
3 maanden (eerder starten mogelijk)
Uren per week:
36
Afstudeeropdracht:
Nee

Intro

Elke dag met plezier naar je stage gaan. Werken in een marketing- en communicatieteam met leuke collega’s? Profiteren van flexibele werktijden, lekkere koffie en vers fruit?

Bindinc. biedt je deze kans want wij hebben een stage beschikbaar op de afdeling marketing, communicatie en sales. Deze afdeling richt zich op de zakelijke markt, met name op adverteerders van onze titels.

Bindinc. is uitgeverij van de televisiegidsen voor de AVROTROS en KRO-NCRV. Op ons kantoor worden de televisiegidsen Avrobode, KRO Magazine, Televizier, NCRV-gids, TVFilm en Mikrogids gemaakt en vermarkt. Daarnaast leveren wij entertainment-metadata en epg-data voor aanbieders van lineaire tv, waaronder on demand. Tevens hebben we nog een afdeling die gespecialiseerd is in relatiemedia voor goede doelen, stichtingen en verenigingen en houden wij ons bezig met lean-development en innovatie. Voor meer informatie, kijk ook op www.bindinc.nl.

Werkzaamheden

We zoeken een stagiair die echt meewerkt op de afdeling en zo het team kan ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden.

Je werkzaamheden zullen met name zijn het onderhouden van de verschillende b2b-websites, zorgen dat hier goede SEO-teksten op staan, nieuwsbrieven opmaken en versturen, meewerken aan zakelijke relatie-evenementen zoals het Televizier- Ring Gala of een kookworkshop voor adverteerders en het maken van infographics voor de afdelingen. Het is een echte meewerkstages waarbij je leert door te doen!

Wat bieden wij jou:

Een stagevergoeding van € 275 per maand (o.b.v. 36 uur) maar ook een zeer leerzame stage bij een bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Meekijken- en werken op de afdeling marketing, communicatie en sales, maar ook kennismaken met één van de grootste uitgeverijen van Nederland. Goede koffie, vers fruit, borrels en sportmogelijkheden. Ons bedrijf is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en bevindt zich in Hilversum.


Profiel

  • HBO of WO- opleiding, bij voorkeur bedrijfskunde, communicatie, commerciële economie of media. 
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (schriftelijk en mondeling).
  • Creatief en leergierig. 
  • Bekend met de laatste online ontwikkelingen waaronder social media. 
  • Je kunt je goed verplaatsen in verschillende doelgroepen. 
  • Initiatiefrijk en bereid de handen uit de mouwen te steken en zo echt onderdeel te worden van de afdeling. 
  • Beschikbaar voor de duur van minimaal 10 weken.

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

Bindinc. is het custom publishing bedrijf dat met kwalitatieve uitgeefproducten en -diensten doelgroepen bindt aan omroepen en verenigingen. Met het uitgeven van Avrobode, Televizier, KRO Magazine, Mikro Gids, NCRV-gids, TVFilm, Kunst&Cultuur, Het Vermoeden, KRO Spoorloos Magazine en online titels TVGids.nl en Televizier.nl is Bindinc. de op één na grootste publiekstijdschriftenuitgeverij van Nederland. We bereiken wekelijks ruim 1,2 miljoen abonnees en losse kopers. De digitale merken TVGids.nl en Televizier.nl zijn het startpunt voor ruim 3 miljoen consumenten die niets willen missen op tv en on demand. Wil jij tijdens je stage periode onderdeel uitmaken van een bedrijf vol ambitie en passie voor media? Een bedrijf dat mensen graag wil bereiken, boeien en binden?

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 275,- bruto bij full time stage (op basis van 36 uur)

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

Voor de zomervakantie.

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Stephanie Verwijs, Teamleider Marketing, Communicatie en Sales b2b Stuur ons nu jouw CV en motivatiebrief en overtuig ons waarom we jou zouden moeten uitnodigen voor een gesprek!

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 14-05-2018
NL Film & TV zoekt:
Vanaf: 26-03-2018
Talpa Producties zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Senior Publications Nederland zoekt:
Vanaf: 12-04-2018
Lifestyle Media Group zoekt:
Vanaf: 01-05-2018
Omroep MAX zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Ik ben zwanger zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
NH Media zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Skyhigh TV zoekt:
Vanaf: 01-05-2018

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################