Stagiair continuïteit en promotie voor de NPO (HBO)

Functie:
Continuiteit en Promotie
Bij:
Vanaf:
8-1-2018
Duur:
6 maanden
Uren per week:
36
Afstudeeropdracht:
Eventueel mogelijk

Intro

De NPO staat voor een brede publieke omroep met een rijke en gevarieerde programmering voor kijkers en luisteraars van alle bevolkingsgroepen. We zorgen voor de programmering op alle publieke netten en zenders en de distributie van onze programma’s via radio-, televisie-, internet- en (digitale) themakanalen. Bij de publieke omroep maken we herkenbare programma’s; toegankelijk, onafhankelijk en van hoge kwaliteit. In het programma-aanbod ligt de nadruk op journalistiek, muziek en kunst, educatie en informatie, series en films van Nederlandse bodem, documentaires en kinderprogrammering. En we zorgen ervoor dat deze programma’s goed en makkelijk vindbaar zijn. De afdeling Continuïteit & Promotie coördineert, bouwt en realiseert het continuïteit en promoschema van de 3 lineaire netten van de NPO en is spin in het web in het gehele proces.

Werkzaamheden

Het ondersteunen van de coördinerende werkzaamheden zoals o.a.:

 • Het maken van een promotieschema
 • Bestellingen plaatsen bij de promomakers van de omroepen
 • Controle op de juiste aanlevering van de promo’s
 • Het maken van montage roosters
 • Coördineren van aangeleverde content

Profiel

Wij zoeken iemand die beschikt over onderstaande eigenschappen:

 • Secuur
 • Zelfstandig
 • Hands-on mentaliteit
 • Teamplayer
 • Flexibel
 • Verantwoordelijk
 • Initiatief durven nemen
 • Meerdere ballen tegelijk hoog kunnen houden
 • Vrolijk

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) is van iedereen en voor iedereen. De NPO staat voor een brede publieke omroep met een rijke en gevarieerde programmering. We zorgen voor de programmering en de distributie van programma’s via radio-, televisie-, internet- en (digitale) themakanalen. Omroepen en hun programmamakers vormen de creatieve en inhoudelijke bron voor een rijk en gevarieerd media-aanbod. Samen met hen werkt de NPO continue aan vernieuwing en zoeken we nadrukkelijk de interactie met de kijker en luisteraar. De NPO staat als organisatie midden in een sterk veranderend medialandschap. We spelen scherp in op nieuw mediagedrag en digitalisering. Een ambitieuze en publieksgerichte koers is uitgezet, en die vraagt om een visie, samenspel, verbinding en daadkracht. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 300,- bruto bij fulltime stage

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Amber Koman

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################