Stagiair pr- marketing en communicatie bij full service PR bureau (HBO)

Functie:
PR/Marketing en Communicatie
Bij:
Vanaf:
2-1-2018
Duur:
min. 20 weken
Uren per week:
40
Afstudeeropdracht:
Nee

Intro

Je werkt in een jonge en dynamische organisatie waarin geen dag hetzelfde is. Je krijgt de kans om veel kennis en ervaring op te doen en zelfstandig te werken. Daarnaast heb je de mogelijkheid diverse voorstellingen en evenementen bij te wonen.

Werkzaamheden

  • Je ondersteunt de projectmanager bij zijn/haar dagelijkse werkzaamheden op het gebied van communicatie en PR.
  • Je onderhoudt het contact met diverse theaters, regionale en lokale pers
  • Je begeleidt de aanwezige pers bij premières, perspresentaties en andere persmomenten en vormt de schakel tussen artiesten en verschillende media
  • Je handelt schriftelijke en mondelinge aanvragen af, je behoudt het overzicht van producties, organiseert persevenementen, plant PR activiteiten op regionaal en lokaal niveau in en zorgt voor een goede rapportage van de verrichte werkzaamheden
  • Je bent initiatiefrijk, staat stevig in je schoenen en denkt graag mee en vooruit.

Profiel

Voor ons team zoeken wij enthousiaste stagiair.

  • Je volgt een marketing-, communicatie- of entertainment gerelateerde opleiding op HBO-niveau.
  • Een goede wil, enthousiasme en productioneel sterk, accuraat, flexibel, zelfstandig, gemotiveerd en representatief zijn, vinden wij erg belangrijk.
  • Je hebt zonder meer sterke affiniteit met marketing en communicatie in het algemeen en theater, musical en live entertainment in het bijzonder.
  • Je hebt geen ‘9 tot 5 mentaliteit’. Gezien de branche waarin wij actief zijn kunnen de werkzaamheden ook buiten de normale werktijden plaatsvinden.
  • In het bezit zijn van rijbewijs B en een goede beheersing van de Nederlandse taal is een absolute must.

Rijbewijs benodigd: ja

Bedrijfsinformatie

Royal Promotions brengt als het grootste landelijke pers- en publiciteitsbureau 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar de actualiteit op het gebied van theater, musical en live entertainment. Onze activiteiten bestrijken alles aspecten op het gebied van marketing, publiciteit, voorlichting en media. Onze klanten zijn o.a. Soldaat van Oranje, Theater Terra, De Graaf & Cornelissen Entertainment, Studio 100, LiveLane, Alda Events, Ladies of Soul en de Toppers.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

In overleg

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Marieke van Toledo

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################