Marketingstagiair BNN-VARA (HBO/WO)

Functie:
Marketing BNN-VARA
Bij:
Vanaf:
1-8-2017
Duur:
5 maanden
Uren per week:
36
Afstudeeropdracht:
Eventueel mogelijk

Intro

De omroeporganisaties VARA en BNN vormen sinds 1 januari 2014 de nieuwe omroep BNN-VARA. We maken programma’s als Je zal het maar hebben, Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door en 3 op Reis. Daarnaast maken we radioprogramma’s op Radio 1, Radio 2 en 3FM en sturen we dagelijks vele kilobites BNN-VARA-content het web op. In deze afwisselende en zelfstandige stage draai jij volwaardig mee op de afdeling Marketing & Exploitatie. Je houdt je bezig met activiteiten die bijdragen aan werving en behoud van BNN- en VARA-leden.

Werkzaamheden

  • Ondersteunen van de Marketeers bij wervings- en behoudscampagnes voor BNN-VARA. Hiervoor zet je onder andere ledenacties en winacties op en krijg je de kans om mee te werken aan 360graden-marketingcampagnes
  • Inkoop, logistiek en voorraadbeheer van merchandise en merkdragers
  • Meewerken aan online marketingprojecten tbv programmapromotie en datastrategie
  • Ondersteunen van en bijdragen aan BNN-VARA events

Profiel

Wij vragen:

  • HBO- of WO- opleiding (voorkeur richting Communicatie of Marketing)
  • Je bent leergierig, zelfstandig en je weet van aanpakken
  • Je bent sociaal vaardig, accuraat en werkt gestructureerd
  • Je bent goed in het schrijven van wervende, foutloze en effectieve teksten Je hebt affiniteit met de onze merken en snapt waarom leden en abonnees belangrijk zijn
  • Je bent stressbestendig en hebt geen moeite met deadlines

Wij bieden: Een zelfstandige en leerzame stageplaats binnen een informele organisatie. Dit is een fulltime stage waarbij geen werktijd is ingeruimd voor een (afstudeer)onderzoek.

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

BNN-VARA is een onafhankelijke, maatschappelijk betrokken en vooruitstrevende publieke omroep, die naast een breed, ook een specifiek jong publiek wil bereiken. Menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en sociale rechtvaardigheid zijn daarbij richtinggevend. BNN-VARA wil informeren, raken, amuseren en aan het denken zetten, met professioneel gemaakte programma’ s die getuigen van betrokkenheid, een kritische opstelling, originaliteit, vernieuwingsdrang, lef en humor. BNN-VARA is een nieuw mediabedrijf waarin BNN en VARA samenkomen. Het beste mediabedrijf van Nederland, dat is in ieder geval onze ambitie. Twee merken met één organisatie die de oorsprong en achtergrond van de beide verenigingen weerspiegelt: BNN en VARA.

Stagevergoeding

€ 250 bruto bij fulltime stage

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Julia Bol (Marketing Manager BNN-VARA)

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
Talpa Fictie B.V. zoekt:
Vanaf: 01-06-2017
NH zoekt:
Vanaf: 01-06-2017
Ik ben zwanger zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
Ik ben zwanger zoekt:
Vanaf: 01-09-2017
Kaap Holland Film B.V. zoekt:
Vanaf: 01-05-2017
KRO-NCRV zoekt:
Vanaf: 01-06-2017
Universal Pictures International Netherlands zoekt:
Vanaf: 01-07-2017
Universal Pictures Benelux zoekt:
Vanaf: 01-06-2017
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 01-06-2017
NH zoekt:
Vanaf: 01-05-2017
NH zoekt:
Vanaf: 01-06-2017

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################