Marketingstagiair VARAgids (HBO/WO)

Functie:
Stage Marketing VARAgids
Bij:
Vanaf:
1-8-2017
Duur:
5 maanden
Uren per week:
36
Afstudeeropdracht:
Eventueel mogelijk

Intro

De omroeporganisaties VARA en BNN vormen sinds 1 januari 2014 de nieuwe omroep BNN-VARA. We maken programma’s als Je zal het maar hebben, Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door en 3 op Reis. Daarnaast maken we radioprogramma’s op Radio 1, Radio 2 en 3FM en sturen we dagelijks vele kilobites BNN-VARA-content het web op. In deze afwisselende en zelfstandige stage draai jij volwaardig mee op de afdeling Marketing & Exploitatie. Je houdt je bezig met activiteiten die bijdragen aan werving en behoud van VARAgids-abonnees.

Werkzaamheden

  • Ondersteunen van de Bladmanager van de VARAgids. Hiervoor maak je en monitor je onder andere de advertentieplanning voor de VARAgids, schrijf je briefings voor advertenties en organiseer en coördineer je lezersacties
  • Inkoop, logistiek en voorraadbeheer van merchandise en merkdragers
  • Meewerken aan online marketingprojecten tbv programmapromotie en datastrategie
  • Ondersteunen van en bijdragen aan VARAgids-events

Profiel

Wij vragen:

  • HBO- of WO- opleiding (voorkeur richting Communicatie of Marketing)
  • Je bent leergierig, zelfstandig en je weet van aanpakken
  • Je bent sociaal vaardig, accuraat en werkt gestructureerd
  • Je bent goed in het schrijven van wervende, foutloze en effectieve teksten Je hebt affiniteit met de onze merken en snapt waarom leden en abonnees belangrijk zijn
  • Je bent stressbestendig en hebt geen moeite met deadlines

Wij bieden: Een zelfstandige en leerzame stageplaats binnen een informele organisatie. Dit is een fulltime stage waarbij geen werktijd is ingeruimd voor een (afstudeer)onderzoek.

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

BNN-VARA is een onafhankelijke, maatschappelijk betrokken en vooruitstrevende publieke omroep, die naast een breed, ook een specifiek jong publiek wil bereiken. Menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en sociale rechtvaardigheid zijn daarbij richtinggevend. BNN-VARA wil informeren, raken, amuseren en aan het denken zetten, met professioneel gemaakte programma’ s die getuigen van betrokkenheid, een kritische opstelling, originaliteit, vernieuwingsdrang, lef en humor. BNN-VARA is een nieuw mediabedrijf waarin BNN en VARA samenkomen. Het beste mediabedrijf van Nederland, dat is in ieder geval onze ambitie. Twee merken met één organisatie die de oorsprong en achtergrond van de beide verenigingen weerspiegelt: BNN en VARA.

Stagevergoeding

€ 250 bruto bij fulltime stage

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Julia Bol (Marketing Manager BNN-VARA)

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
NH zoekt:
Vanaf: 31-07-2017
NH zoekt:
Vanaf: 01-06-2017
NL Film & TV B.V zoekt:
Vanaf: 03-04-2017
Beeld en Geluid zoekt:
Vanaf: 03-04-2017
Talpa Producties B.V. zoekt:
Vanaf: 01-06-2017
Talpa Producties B.V. zoekt:
Vanaf: 01-05-2017
Talpa Fictie B.V. zoekt:
Vanaf: 10-04-2017
Fitchannel zoekt:
Vanaf: 01-04-2017
Endemol Shine Nederland zoekt:
Vanaf: 03-04-2017
BNN-VARA zoekt:
Vanaf: 01-04-2017

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.

De Media Academie in Hilversum biedt al meer dan 50 jaar trainingen en opleidingen in alle onderdelen van het maken van een verhaal in beeld en geluid. Van het bedenken en onderzoeken, tot het produceren en uitzenden via radio, tv of internet.

Villa Heideheuvel is een sfeervolle, centraal gelegen, bosrijke en inspirerende vergaderlocatie in Midden Nederland op het Media Park in Hilversum. Verscholen in het groen bieden wij 12 zalen, voor 2 -100 personen voor uw vergadering, training, seminar, workshop of congres.

Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 100 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################