Stagiair videoproductie en audiovisuele Media (MBO/HBO)

Functie:
Videoproductie en audiovisuele media
Bij:
Vanaf:
2-4-2018
Duur:
minimaal 20 weken
Uren per week:
40
Afstudeeropdracht:
Eventueel mogelijk

Intro

Unskippable is onderdeel van Dept, een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit Europa en de VS combineren ruim 500 getalenteerde en ervaren mensen creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en levens gemakkelijker maken.

Werkzaamheden

Ben jij een regelaar in hart en nieren? Krijg jij er energie van om de ideale werkomstandigheden te creëren voor de crew, zodat zij vlekkeloos de volgende toffe video kunnen produceren? Word je blij van het maken van callsheets? Lijkt het je tof om te assisteren bij het draaien? Dan willen we dat jij solliciteert! We zijn namelijk op zoek naar een stagiair Videoproductie die ons Content team komt versterken.

Of ben jij zo’n hobbycineast die elk concert vastlegt met je iPhone om er ’s nachts in bed nog even van te genieten? Succes, en de groeten. Wij zoeken een AV-specialist met een groot gevoel voor beeld. Iemand die altijd dat ene perfecte shot vindt en weet hoe je al die shots zo lekker mogelijk achter elkaar monteert. Het resultaat: video’s waarbij je na het bekijken meteen op de replay-knop ramt.

Profiel

  • Regelaar
  • Creatief
  • Oplossingsgericht

Rijbewijs benodigd: ja

Bedrijfsinformatie

Hoi. Wij zijn Tam Tam. In het kort; wij helpen bedrijven en merken met toffe online concepten en ervaringen. TamTam behoort tot de top van de Dutch Digital Agencies: en daar zijn we trots op! Onze drijvende kracht? Vooral veel passie, en de mogelijkheid voor alle Tammo’s om zich op hun eigen manier te ontwikkelen. Wij houden er niet veel regels en procedures op na; onze cultuur van vrijheid, verantwoordelijkheid en kameraadschap bepaalt onze manier van werken. Dagelijks verleggen wij met elkaar onze grenzen, zodat we altijd nét dat stukje extra kunnen realiseren en onze klanten echt succesvol kunnen maken. Haak jij binnenkort aan?

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

Stagevergoeding: € 360,- o.b.v. een 40-urige werkweek.

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

In overleg

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Jelle van der Padt

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
NL Film & TV zoekt:
Vanaf: 09-04-2018
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 14-05-2018
Talpa Producties zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Senior Publications Nederland zoekt:
Vanaf: 12-04-2018
Lifestyle Media Group zoekt:
Vanaf: 01-05-2018
Omroep MAX zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Ik ben zwanger zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
NH Media zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Skyhigh TV zoekt:
Vanaf: 01-05-2018

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################