Edit/Camera stagiair Digital FremantleMedia Netherlands (MBO/HBO)

Functie:
Edit/Camera Digital FremantleMedia Netherlands
Bij:
Vanaf:
1-2-2018
Duur:
5 maanden
Uren per week:
40
Afstudeeropdracht:
Nee

Intro

Wil jij je edit skills inzetten voor de hipste YouTube kanalen (o.a. RTL Concentrate), kan je overweg met een camera en wil je werken in een team met alleen maar jonge, hippe mensen maar toch voor een internationale organisatie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Vanaf 1 februari (eerder starten is mogelijk) bieden wij een camera / edit stage. Je komt stage te lopen bij de digitale tak van FremantleMedia Netherlands. Dit is een wereldwijde televisieproducent die opereert in 31 landen en per jaar meer dan 350 programma’s wereldwijd uitzendt. Ook Blue Circle (o.a. Heel Holland Bakt), Fiction Valley (o.a. Celblok H) en No Pictures Please (o.a. Dream School) vallen onder FremantleMedia Netherlands dus dit is je eerste stap naar een uitgebreid netwerk.

Werkzaamheden

Je gaat onze crew ondersteunen in zowel camerawerk als edit. De nadruk ligt vooral op het monteren van items voor het kanaal RTL Concentrate, maar het komt ook voor dat je mee op pad gaat als (tweede) cameraman of een andere edit naar een hoger niveau moet tillen.

Profiel

We zijn op zoek naar iemand die een held is in Adobe Premiere en overweg kan met een Canon C100, ervaring met Adobe After Effects en een GoPro is een pré. Je moet duidelijk kunnen communiceren, geen 9 tot 5 mentaliteit hebben en verder is het natuurlijk ‘work hard, play hard’.

Het gaat om een stage van minimaal 5 maanden voor 40 uur per week.

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

Blue Circle maakt diverse succesvolle televisieprogramma's zoals: Holland's Got Talent, Ex on the Beach: Double Dutch, Heel Holland Bakt, Een Goed Stel Hersens, Boer Zoekt Vrouw, RTL Boulevard, Hotel Romantiek, Help, Mijn Man Is Klusser!, RTL Late Night, etc.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 350,- (MBO/HBO/WO) bruto bij fulltime stage

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

In overleg

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Elwin Wientjes

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 22-01-2018
NTR zoekt:
Vanaf: 22-01-2018
Stichting Dutch Media Foundation zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Beeld en Geluid zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Hearst Media Nederland CV zoekt:
Vanaf: 23-01-2018
VROUW zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Endemol Shine Nederland zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Red Bee Media zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
EO zoekt:
Vanaf: 01-02-2018

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################