Camera stagiair voor tv-serie 'KLEM' (MBO/HBO)

Functie:
Video assist KLEM
Bij:
Vanaf:
4-2-2018
Duur:
3 maanden
Uren per week:
40
Afstudeeropdracht:
Nee

Intro

ALTIJD AL KLEM WILLEN ZITTEN? Vond jij de BNNVARA tv-serie KLEM ook zo tof?! Dan is dít je kans om stage te lopen bij het nieuwe seizoen van KLEM!!

Werkzaamheden

WAT BIEDEN WIJ?

Een dynamische stage waarbij je het camera departement ondersteunt. Naast de algemene ondersteuning van het camera departement, heb je als video-assist een belangrijke taak. Zorgdragen voor voor het op- en afbouwen van de afspeel mogelijkheid. Doordat er op een set vanuit diverse hoeken wordt gefilmd, is dit steeds anders. Daarnaast krijg je veel mee over de keuzes die er tijdens het draaien door regie en camera worden gemaakt. Dichter op het vuur kan je bijna niet zitten!

trailer KLEM

Profiel

WAT WIJ ZOEKEN IN EEN KANDIDAAT:

Een aanpakker die tegen stress kan, enthousiast en flexibel is en ad-hoc situaties het hoofd kan bieden. Je hebt een technische achtergrond, geen 09:00-17:00 mentaliteit en deinst niet terug voor lange draaidagen. Je bent fulltime beschikbaar van 4 februari t/m 30 april 2018. Komt jouw stageperiode niet overeen met die van ons, schroom niet om te reageren! In overleg is het mogelijk om een gedeelte van de stageperiode te lopen. Een rijbewijs handig, maar geen must. Verder woon je in de omgeving Amsterdam of heb je een slaapplek voor meerdere dagen.

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, Zembla, De Nieuws BV, Domien en #BOOS. BNNVARA staat voor een vrije, nieuwsgierige en sociale samenleving. We betrekken iedereen bij de wereld, de welvaart en het welzijn en spelen een activerende rol in onze maatschappij. We kennen geen grenzen: niet in de organisatie en niet in de wereld. Geen onderwerp blijft onbesproken, geen wildernis onverkend, geen heilig huisje overeind. We laten ons leiden door wat we belangrijk vinden en niet door wat hoort of van ons verwacht wordt.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 250,- bruto bij fulltime stage

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

Zo snel mogelijk en uiterlijk voor 20-01-2018

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Ellen Meijer.

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
Red Bee Media zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Stichting Dutch Media Foundation zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
VROUW zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Endemol Shine Nederland zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
EO zoekt:
Vanaf: 01-02-2018

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################