Stagiair video en editing (MBO/HBO)

Functie:
Video en editing
Bij:
Vanaf:
1-2-2018
Duur:
6 maanden
Uren per week:
40
Afstudeeropdracht:
Nee

Intro

Ben jij creatief, zelfstandig, communicatief vaardig en ligt jouw passie bij media, en video in het bijzonder? Vind je het leuk om aan zeer diverse producties te werken en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, dan hebben wij dé plek voor jou.

Wij bieden een veelzijdige, ondernemende stage/werkervaringsplek waarbij je veel kunt leren en veel initiatief kunt tonen.

Werkzaamheden

De werkzaamheden betreffen o.a.

  • het spotten, editen en bewerken van bestaand video-materiaal (bijv. bedrijfs- of productpresentaties, interviews)
  • het op locatie filmen van diverse producties en het monteren ervan

We hebben een eigen studio en beschikken over een complete mobiele studio voor meercamera-regie. Jij zal hier ook mee gaan werken. Daarnaast help je mee met de diverse werkzaamheden op kantoor. Je wordt nauw betrokken bij het bedrijjfsproces, van de sales gesprekken met potentiële klanten, het maken van filmplannen, de registratie tot de oplevering van het eindproduct.

Je krijgt een perfecte kijk in de keuken van een kleine onderneming en je krijg snel grote verantwoordelijkheden.

Dit doen we bij VideoLogic

Showreel 2016 from VideoLogic on

Jouw eigenschappen zijn :

We vragen je -als onderdeel van de selectie- om één dag mee te lopen zodat we kunnen kijken of er een wederzijdse klik is.

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

VideoLogic is sterk in beeld. Met passie maken we videoproducties die iets toevoegen. Wij specialiseren ons in video-consumer marketing; een combinatie van marketing en video, doelgericht en met een meetbaar resultaat. VideoLogic brengt in beeld wat een klant beweegt en maakt beeld om klanten in beweging te zetten. We maken zowel kleine interviews bij mensen thuis als uitgebreide talkshows met meer-cameraregie, en alles daartussen.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

Netto stagevergoeding is € 220,- bij fulltime stage.

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

Van december 2017

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Daan van Bergen.

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################