Stagiair camera en montage voor de afd. 'Interactieve Media' (MBO/HBO)

Functie:
Camera en montage
Bij:
Vanaf:
30-1-2018
Duur:
minimaal 4 maanden
Uren per week:
36
Afstudeeropdracht:
Eventueel mogelijk

Intro

AVROTROS zoekt een stagiair AV (camera/montage) voor de afdeling Interactieve Media (Internet). Deze afdeling is verantwoordelijk voor de AVROTROS-websites en de ontwikkeling van innovatieve, crossmediale concepten. Vanaf 30 januari 2018 zoeken wij een stagiair die meewerkt aan het bedenken en maken van webfilmpjes voor de verschillende sites en projecten. De stagiair zal daarbij vooral de montage op zich nemen. Er is ook ruimte om af en toe een item zelf te draaien.

Werkzaamheden

De stagiair werkt mee aan de productie van webfilmpjes voor diverse projecten, zoals bijvoorbeeld: Junior Songfestival, CupCakeCup en voor diverse kunstprogramma's. Zo nodig voert de stagiair ook webredactie taken uit zoals het online zetten van filmpjes.

De stagiair maakt samen met een redacteur of zelfstandig een plan voor de filmpjes, helpt mee met spotten, monteert het materiaal op AVID en verzorgt de nabewerking en vormgeving ervan.

De stagiair monteert ook regelmatig filmpjes van bestaand materiaal of knipt langer materiaal op tot kortere webfilmpjes en zet deze om naar het juiste bestandsformaat.

Profiel

  • We zijn op zoek naar een creatieveling met een passie voor (nieuwe) media
  • Je hebt kennis van programma’s als AVID, After Effects en Photoshop
  • Je kunt goed in een team werken
  • Je houdt van aanpakken en bent leergierig
  • Je voelt je verantwoordelijk voor het eindproduct
  • Je kunt met deadlines én met kritiek omgaan
  • Je bent bereid op wisselende tijden te werken.

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

AVROTROS is een onafhankelijke en maatschappelijk betrokken omroep die Nederland verrijkt en verbindt. Met ruim 2500 uur zendtijd op televisie en 9000 uur op radio per jaar ligt onze focus op het maken van kwalitatieve programma’s die voor iedereen toegankelijk zijn. Met onze evenementen staan wij letterlijk midden in de samenleving. In een professionele en tegelijkertijd informele werkomgeving maken wij programma’s die informeren, inspireren, vermaken en onze idealen vertegenwoordigen.

• Bijdragen aan een veilige en rechtvaardige samenleving
• Stimuleren van kunst- en cultuurbeleving in Nederland
• Samenbrengen van mensen
• Helpen met het duiden van nieuws
• Thuishaven voor de jeugd

Met onze programma’s, online platforms en evenementen bereiken wij een groot publiek. Wij streven dan ook naar kwaliteit en innovatie en motiveren ambitieuze en creatieve media-professionals te solliciteren op onze vacatures.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 300,- (HBO/WO), € 250,- (MBO) bruto bij fulltime stage

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

December 2017

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Sylvie Giordano. Belangrijk! Als je solliciteert graag ook een linkje meesturen in je motivatie met voorbeelden van door jou gemaakte filmpjes.

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
NewBe B.V. zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
Museum tv zoekt:
Vanaf: 15-01-2018
RTL Nederland zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
Supersolid zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Royal Promotions zoekt:
Vanaf: 02-01-2018
Sanoma Media Netherlands zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
BlazHoffski Productions zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
BlazHoffski Productions zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
LVB Networks zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
VPRO zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
RTL Nederland zoekt:
Vanaf: 01-12-2017

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################