Creatieve editing- en animatie stagiair (HBO/WO)

Functie:
Editing & animatie
Bij:
Vanaf:
1-2-2018
Duur:
5 maanden
Uren per week:
40
Afstudeeropdracht:
Eventueel mogelijk

Intro

Wil jij ervaring op doen in een klein team dat hard groeit? Ben je creatief, sociaal en hou je ervan om neurotisch bezig te zijn met het mooiste eindresultaat? Ben je niet bang voor een dosis verantwoordelijkheid en geïnteresseerd in zowel de creatieve als de technische kant van videoproductie?

Werkzaamheden

Als stagiair bij Supersolid draai je volledig mee en kan je veel leren op creatief én technisch vlak. Je zult in de postproductiefase van projecten nauw betrokken zijn bij de montage en verdere afronding van projecten voor web en tv. Tijdens shoots werk je mee als runner, camera- / lichtassistent of maak je een toffe BTS.

Showreel Supersolid

Profiel

Wij zoeken een stagiair die past binnen het volgende profiel:

  • Leergierig, flexibel, nauwkeurig en geïnteresseerd in de creatieve én technische kant van videoproductie
  • Je volgt een HBO- of WO-opleiding en bent 5 maanden beschikbaar vanaf februari 2018
  • Je hebt affiniteit met cinematografie, montage, animatie en workflows. en beschikt over een basiskennis van Premiere Pro, After Effects en Photoshop
  • Ervaring met videoproductie (bijvoorbeeld draaien met een DSLR) is een pré
  • Rijbewijs is zeer gewenst.

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

Supersolid bestaat uit twee jonge, creatieve filmmakers uit Utrecht. We produceren, regisseren en voorzien de post-productie van producties voor web en tv in opdracht van merken en reclamebureau’s. Om flexibel te blijven werken we samen met een groep ervaren freelancers om onze crew aan te vullen wanneer dat nodig is. Naast live-action houden we ons bezig met stop-motion, animatie en compositing/vfx. We houden ervan om onze creatieve stempel op een project te drukken en altijd te zoeken naar een interessante invalshoek voor een verhaal of boodschap.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 250,- bruto op basis van fulltime stage

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

Eind december 2017

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Laurens Mooiweer. Denk jij te passen bij Supersolid? Stuur ons je motivatiebrief, CV én een link naar je showreel of online portfolio. Let op: Sollicitaties zonder showreel of portfolio worden niet in behandeling genomen. 

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
NewBe B.V. zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
Museum tv zoekt:
Vanaf: 15-01-2018
RTL Nederland zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
Supersolid zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Royal Promotions zoekt:
Vanaf: 02-01-2018
Sanoma Media Netherlands zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
BlazHoffski Productions zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
BlazHoffski Productions zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
LVB Networks zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
VPRO zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
RTL Nederland zoekt:
Vanaf: 01-12-2017

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################