Camera stagiair voor tv-serie KLEM (MBO/HBO)

Functie:
Video-assist KLEM
Bij:
Vanaf:
10-11-2017
Duur:
t/m 30-04-2018
Uren per week:
36
Afstudeeropdracht:
Nee

Intro

ALTIJD AL KLEM WILLEN ZITTEN? Vond jij de BNNVARA tv-serie KLEM ook zo tof?! Dan is dít je kans om stage te lopen bij het nieuwe seizoen van KLEM!!

Werkzaamheden

WAT BIEDEN WIJ?

Een dynamische stage waarbij je het camera departement ondersteunt. Naast de algemene ondersteuning van het camera departement, heb je als video-assist een belangrijke taak. Zorgdragen voor voor het op- en afbouwen van de afspeel mogelijkheid. Doordat er op een set vanuit diverse hoeken wordt gefilmd, is dit steeds anders.

Daarnaast krijg je veel mee over de keuzes die er tijdens het draaien door regie en camera worden gemaakt. Dichter op het vuur kan je bijna niet zitten!

Profiel

WAT WIJ ZOEKEN IN EEN KANDIDAAT:

  • een aanpakker die tegen stress kan, enthousiast is, flexibel is en ad-hoc situaties het hoofd kan bieden
  • een technische achtergrond
  • geen van 09:00-17:00 mentaliteit heeft en niet terug deinst voor lange draaidagen
  • iemand die fulltime beschikbaar is van 6 november 2017 t/m 30 april 2018. Komt jouw stageperiode niet overeen met die van ons, schroom niet om te reageren! In overleg is het mogelijk om een gedeelte van de stageperiode te lopen
  • een rijbewijs is handig, maar geen must 
  • in de omgeving Amsterdam woont of een slaapplek voor meerdere dagen hebt.


Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

BNN-VARA is een onafhankelijke, maatschappelijk betrokken en vooruitstrevende publieke omroep, die naast een breed, ook een specifiek jong publiek wil bereiken. Menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en sociale rechtvaardigheid zijn daarbij richtinggevend. BNN-VARA wil informeren, raken, amuseren en aan het denken zetten, met professioneel gemaakte programma’ s die getuigen van betrokkenheid, een kritische opstelling, originaliteit, vernieuwingsdrang, lef en humor. BNN-VARA is een nieuw mediabedrijf waarin BNN en VARA samenkomen. Het beste mediabedrijf van Nederland, dat is in ieder geval onze ambitie. Twee merken met één organisatie die de oorsprong en achtergrond van de beide verenigingen weerspiegelt: BNN en VARA.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 250,- bruto bij fulltime stage

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

zo snel mogelijk en uiterlijk voor 04-11-2017

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Ellen Meijer

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
&samhoud Media zoekt:
Vanaf: 01-11-2017
INsight zoekt:
Vanaf: 01-11-2017
Medialane BV zoekt:
Vanaf: 01-11-2017
Warner Music Benelux zoekt:
Vanaf: 29-01-2018
Museum tv zoekt:
Vanaf: 01-11-2017
VPRO zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
VIMN Netherlands B.V. zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
VIMN Netherlands B.V. zoekt:
Vanaf: 15-11-2017
Supersolid zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Royal Promotions B.V. zoekt:
Vanaf: 02-01-2018

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################