Zoek jij ook nog een stage voor februari?

De stageperiode van februari komt er weer aan! Voor veel studenten is dit een spannende tijd. Je hebt de kans om je kennis in de praktijk te brengen en te leren van professionals. Maar hoe vind je nou de perfecte stageplek?

Een zoektocht naar die ene schat!
De stagezoektocht is een beetje als een zoektocht naar een schat. Je weet niet wat je gaat vinden, maar je hebt wel een idee van wat je zoekt. Je wilt een stageplek die bij je opleiding past, waar je iets leert en waar je je prettig voelt.

De schatkaart
Mediastages is de schatkaart voor je stagezoektocht. Op onze website vind je een ruim aanbod aan stages in de media. Je kunt filteren op sector, locatie, vakgebied, startperiode, opleidingsniveau en nog veel meer. Zo vind je snel en gemakkelijk de stages die voor jou interessant zijn.

Voor groot en klein
Op Mediastages vind je stages bij grote mediabedrijven, zoals de NOS, RTL en Talpa. Maar ook bij kleinere mediabedrijven, zoals lokale omroepen en magazines. Er is dus voor ieder wat wils.

En dan?
Als je een leuke stageplek hebt gevonden, is het tijd om te solliciteren. Op onze website vind je tips voor het schrijven van een goede sollicitatiebrief en het geven van een goed sollicitatiegesprek. Hiernaast solliciteer je via ons door antwoord te geven op 4 essentiële vragen:
1. Waarom ben jij geschikt voor deze functie?
2. Waarom solliciteer jij bij deze organisatie?
3. Wat wil je leren?
4. Welke periode ben jij beschikbaar?

Dus, waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met je zoektocht naar de perfecte stageplek. Wie weet vind je wel de schat van je leven!

Leuke feitjes
• In 2023 solliciteerde meer dan 10.000 studenten via ons platform
• Alle stagevacatures op Mediastages zijn betaalde stages
• We hebben 35 afstudeerstages online staan

Zie je op mediastages!
Publicatie datum: 03 januari 2024

nog meer stage verhalen 👀