Mijn zoektocht naar een stage: Isa Konijnenbelt

Mijn naam is Isa Konijnenbelt en ik ben tweedejaars student Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Voor mijn studie was ik op zoek naar een stage van drie maanden. School organiseerde een voorlichtingsavond waarin werd verteld op welke platformen je een stage in de creatieve sector kan vinden. Er werden Facebookpagina’s aangeraden, maar het platform Mediastages werd het meest aanbevolen. Tijdens mijn terugreis in de trein ben ik meteen de website van Mediastages gaan bezoeken.

De keuze was reuze
School had gelijk. Er stonden mega veel stage vacatures van verschillende mediabedrijven op de website van Mediastages. Ik zag dat Mediastages zelf ook een vacature open had staan. Deze vacature sprak mij heel erg aan omdat er in stond beschreven dat je als stagiair gaat helpen met het maken van leuke online campagnes voor studenten. Persoonlijk vind ik het heel interessant om concepten te ontwikkelen dus deze vacature sprak mij heel erg aan!

Het verlossende belletje
Nadat ik had gesolliciteerd voor de functie bij Mediastages kreeg ik al snel een uitnodiging om op gesprek te komen. Met lichtelijke spanning ging ik het gesprek in, maar dat was nergens voor nodig. Twee weken later werd ik gebeld met de vraag of het mij nog steeds leuk leek om stage te komen lopen bij Mediastages. Momenteel zit ik deze blog te schrijven op het kantoor van Mediastages. Nu mogen jullie raden wat mijn antwoord was op deze vraag.
Publicatie datum: 30 januari 2024

nog meer stage verhalen 👀