We hebben een nieuw vakgebied: Artiest

Goed nieuws voor studenten en bedrijven! We breiden ons assortiment uit waardoor we een nóg grotere groep uit de media kunnen voorzien van de leukste stages. Vanaf vandaag zullen wij het vakgebied Artiest toevoegen aan onze vakgebieden en zullen wij stages gaan aanbieden voor de studenten die Podium- en Evenemententechniek (PET) studeren. Studeer jij voor Acteur, Danser, Musicalperformer of Muzikant? Ben jij podium- en evenemententechnicus in opleiding? Dan gaan wij opdrachten en stages voor jou aanbieden!

Wat betekent deze uitbreiding voor studenten?
Studenten die een MBO Artiesten opleiding volgen of PET studeren gaan wij vanaf nu voorzien van de leukste stages en stage opdrachten. In samenwerking met de MBO raad en opleidingen in het hele land zullen wij op Mediastages een centraal punt vormen zodat jij overzichtelijk kan scrollen door opdrachten en stages uit het hele land. Deze stages en opdrachten kunnen verschillen van 1 uur tot 5 maanden. Zoek jij bijvoorbeeld een opdracht als Sound Designer, Stemacteur of Podiumbouwer voor je studie? Of loop je liever 5 maanden stage bij dat ene museum in de buurt? Neem een kijkje! Het is een work in progress, we beginnen klein en bouwen het aanbod verder uit.

Wat betekent het voor bedrijven?
Ben jij op zoek naar een stagiair Stemacteur, Sound Designer, Acteur, Danser, figurant of podium- en evenemententechnicus? Door onze samenwerking met opleidingen in Nederland zullen wij deze studenten massaal naar ons platform trekken.

Nieuw pakket: €109,- per stageopdracht
Om onze dienstverlening en pakketten beter aan te laten sluiten bij de industrie introduceren we ook direct een nieuw wervingspakket: ‘Werving Opdracht.’ Kies je voor dit pakket dan zet je een stageopdracht uit voor opdrachten die maximaal 20 uur duren. Dit sluit aan bij de behoeftes van de industrie en het lesprogramma van de studenten.

‘Eén platform voor alle studenten’
‘Eén platform voor alle studenten’, dat is wat Mediastages pretendeert te zijn en dat proberen we in onze activiteiten dan ook echt na te streven. Daarom hebben wij in samenwerking met de MBO Raad en de opleidingen Artiesten en Podium- en evenemententechniek ons platform uitgebreid.
Publicatie datum: 31 oktober 2023

nog meer stage verhalen 👀