Ranking The Talent is op zoek naar een enthousiaste publieksjury

SBS 6 heeft onlangs een nieuw programma geïntroduceerd genaamd Ranking The Talent. Deze show heeft een nieuw concept waarbij er niet wordt uitgegaan van een kritische vakjury, maar waarbij het lot in de handen van een publieksjury ligt. Deze publieksjury zou een afspiegeling van Nederland moeten zijn. Denk jij als jonge, enthousiaste student geschikt te zijn? Dan is Talpa Entertainment Productions op zoek naar jou! Het programma is dit najaar te zien op SBS6 en wordt gepresenteerd door Johnny de Mol.

Een publieksjury met persoonlijke smaak en emoties
Tijdens deze show komen veel verschillende acts op hoog niveau aan bod. Elke show laat vijf zangoptredens en vijf dans- en/of variete-acts zien. De verschillende opnames zullen plaatsvinden in Studio 24, Hilversum. Dit soort hoog gegrepen optredens werden in het verleden vaak beoordeeld door experts. Maar in dit programma hangt de bepalende stem af van de eigen smaak van de publieksjury.

Ga voor de overwinning en win fantastische prijzen
De kijker van Ranking The Talent neemt ook een veelbelovende rol aan in dit programma. Als kijker kan je namelijk meespelen via de gratis app. Om kans te maken op duizenden prijzen, is het de bedoeling dat je goed kan inschatten wat de ranking van de publieksjury is. Het is hierbij van groot belang om in de gedachten van de juryleden te stappen.

Meld je snel aan voor de laatste show op zaterdag 23 september
Als lid van de publieksjury vertegenwoordig jij als het ware heel Nederland. Uiteindelijk bepaald de publieksjury dan ook wie er wint. Denk jij dat deze rol voor jou weggelegd is en zou jij wel een keer in de stoel willen zitten als jurylid? Meld je dan snel aan via https://kijkers.tv/publiek-gezocht/sbs6/ranking-the-talent en wie weet ben jij wel een onderdeel van de publieksjury! Een onvergetelijke middag of avond vol topamusement wacht op je, met een prijs die je glimlach nog groter zal maken.

De laatste opnames vinden plaats in Studio 24, Hilversum, op:
• Zaterdag 23 september 12:00 - 17:00
• Zaterdag 23 september 17:00 - 22:15
Publicatie datum: 22 september 2023

nog meer stage verhalen 👀