Mijn eerste dag bij Mediastages

Hoi, ik ben Gauri en sinds vandaag ben ik begonnen als stagiaire bij Mediastages! In deze blog leek het me leuk om me even gezellig voor te stellen.

Super vertrouwelijke informatie
Ik ben 20 jaar oud en zit nu in mijn tweede jaar van internationale communicatie en media, maar daarnaast hou ik me ook nog bezig met van alles. Ik werk net als de gemiddelde Nederlandse jongere lekker origineel bij de Albert Heijn en ik schrijf voor ‘IbcoMagazine’. Mijn grootste hobby is het lastig vallen van mijn vrienden, dus samen doen we ook van alles en nog wat, maar meestal eindigen we in de bioscoop van het studentenhotel K-pop video's kijken….

De internationale postdienst
Ik heb heel veel zin in mijn uitwisseling die er dit jaar aan zit te komen, omdat ik een vinkje mag zetten voor het land dat met gouden sterretjes op mijn reislijstje staat: Zuid-Korea. Ik kijk er vooral naar uit om daar gewoon de boel lekker te ontdekken en flink te eten. Mijn eerste missie is opgegeven door mijn moeder, en dat is het vinden van een postbus om kleding, make-up en tasjes naar Nederland op te sturen. Inmiddels is nu de halve familie geïnteresseerd in deze handel. Ik ben daar niet alleen student, maar dus ook fulltime postbode.

Hoe ben ik bij Mediastages gekomen?
Ik heb ontzettend veel zin om stage te lopen bij mediastages, zeker omdat ik hen ook helemaal heb platgebombardeerd met mijn 20.000 sollicitaties. Mijn stage is namelijk maar 2 maanden en de opties daarvoor zijn…karig. Dus wanneer de wind vol van voren kwam en ik werd geghost door de Telegraaf, werd het tijd om het even anders aan te pakken. Ik zag dat Mediastages eigenlijk alles aanbood waar ik in andere vacatures ook naar zocht. Ik heb in deze stage dus eigenlijk een top combi gevonden tussen alles waar ik naar zocht en ik kan niet wachten om te zien hoe ik hier mijn weg ga vinden!

Publicatie datum: 13 maart 2023

nog meer stage verhalen 👀