Hoe was jouw stage bij een mediabedrijf? Mediastages wil het weten

Ben jij een stagiair bij een mediabedrijf? Loop jij op dit moment stage en wil jij dit graag delen met de héle wereld? Dan zijn we op zoek naar jou! Mediastages interviewt stagiairs om het verhaal achter de stage te ontdekken en dit te delen met de stage-zoekenden.

Waarom interviewen we stagiairs?
Bij Mediastages vinden we het belangrijk dat stagiairs een fijne stageperiode tegemoet gaan. We willen stage-zoekenden daarom een realistisch beeld geven van de stages die wij aanbieden. Door stagiairs te interviewen, kunnen we een kijkje geven achter de schermen en laten zien hoe het is om stage te lopen bij een mediabedrijf.

Hoe verloopt het interview?
We komen langs bij jouw stagebedrijf om een interview met je af te nemen. Het interview kan worden vervolgd door een rondleiding. Zo kunnen we niet alleen ons, maar ook de kijkers een beeld geven van waar jij stage loopt.

Wil jij meedoen?
Heb jij zin om stage-zoekenden te helpen bij hun zoektocht naar een stage? En wil je je ervaring delen met anderen? Dan is dit je kans! Stuur ons een berichtje via Instagram of mail naar info@mediastages.nl

Waarom zou je meedoen?
Dit zijn een paar redenen waarom je mee zou kunnen doen aan het interview:
• Je helpt andere stage-zoekenden bij hun zoektocht naar een stage.
• Je deelt jouw positieve ervaring met anderen.
• Je krijgt exposure voor je werk.

Conclusie
Dus ben jij een stagiair bij een mediabedrijf? En heb jij een topervaring opgedaan tijdens je stage? Dan zien we je reactie graag tegemoet!

Publicatie datum: 20 oktober 2023

nog meer stage verhalen 👀