Worst en Whiskey borrel voor alle mediastagiairs

Kom jij ook donderdag 31 maart naar de Worst & Whiskeyborrel? Dit is de Hilversumse mediaborrel voor creatieve makers, ervaren professionals, starters én stagiairs.

Hilversum barst van de creatieve bedrijvigheid. Niet alleen op en rond het Media Park, maar op talloze plekken in de stad zijn er creatieve en media-bedrijven gevestigd. Hier werken creatieve makers en professionals hard aan de eindeloze stroom content waar we onszelf dagelijks op trakteren. De Worst & Whiskeyborrel is voor iedereen die professioneel met media en mediaproductie te maken heeft. Startend, ervaren of stagiair.

Voor de mediastagiairs bieden we een speciaal voorprogramma. Be Welcome!

Waar: De Vorstin, Koninginneweg 44 Hilversum
Wanneer: Donderdag 31 maart 2022 vanaf 16.15 uur

Voor de stagiairs van NU hebben we een inspirerende talk over ondernemerschap met Q&A door mediamaker Malik Berrabah; CEO van Wisseloord Studios.
I’m a musician, who loves to connect to people”. Zo omschrijft Malik zich kort en bondig. Als CEO en co-owner van de vermaarde Wisseloord Studios is Malik 24/7 in de weer met dat wat hij het allerleukst vindt op deze wereld: Muziek maken met talentvolle mensen.
Lees meer over Malik Berrabah 

Na de talk begint de Worst en Whiskeyborrel om 17.00 uur. Ben jij er ook bij? Uiteraard zijn je stagbegeleider en alle andere collega’s van je stagebedrijf ook van harte welkom. Aanmelden doe je door zsm, ofuiterlijk woensdag 30 maart, te mailen naar monique@mediastages.nl met IK BEN ERBIJ en je naam, stagefunctie en stagebedrijf. Laat ook even weten of je iemand meeneemt en zo ja wie.

En pas op: VOL is VOL!


Publicatie datum: 28 maart 2022

nog meer stage verhalen 👀