Vol vertrouwen op stage

Prikkels
Als je voor de eerste keer aan iets nieuws begint is dat altijd even spannend. En waar de een de spanning als een kick ervaart, hebben velen van ons er vaak in meer of mindere mate “last van”. Een sollicitatiegesprek is een goed voorbeeld van zo’n nieuwe ervaring. Net als je eerste dagen op je stage. Om te beginnen is de plek waar je het gesprek hebt of stage gaat lopen vaak nieuw. Net als de collega’s, het werk zelf en de dynamiek in het team. Al deze nieuwe prikkels zorgen ervoor dat we ons gespannen kunnen voelen. En dat is volkomen normaal.

Spanning
Om met deze spanning te leren omgaan bieden wij tijdens de Week van de Stages een masterclass aan waarin je handvatten krijgt om te leren omgaan met gevoelens van onzekerheid en kwetsbaarheid. Onze filosofie is namelijk dat onzekerheid en kwetsbaarheid er mogen zijn. De truc is vooral om te accepteren dat je je soms onzeker voelt, in plaats van dat je het weg probeert te stoppen.

Masterclass
Wil jij ook leren omgaan met gevoelens van onzekerheid en kwetsbaarheid? Volg dan kosteloos onze masterclass “Vol vertrouwen op stage”, tijdens de Week van de Stages: https://www.talentthisway.nl/week-van-de-stages/programma#bworkshopb-vol-vertrouwen-op-stage

Publicatie datum: 14 februari 2022

nog meer stage verhalen 👀