Stage bij Married at first Sight | Floor Miezelmoe

Hi toekomstige stagiairs! De afgelopen 12 weken ben ik aan de slag gegaan als productie stagiaire van het programma Married At First Sight The Group Experiment. Het was een top stage die mij een goed beeld heeft gegeven hoe het er in de productie- en televisiewereld aan toe gaat. Het was een stage vol verantwoordelijkheid, leuke taken en ik mocht werken in een superleuk team! Geen dag is hetzelfde en elke dag zit vol met nieuwe uitdagingen.

Hoe het allemaal begon
Toen ik hoorde dat ik stage mocht gaan lopen ben ik direct op de website van Mediastages gaan kijken, ik wist namelijk dat ik iets in de televisiewereld wilde gaan doen. Toen ik de vacature van productiestagiaire van het programma Married At First Sight The Group Experiment voorbij zag komen was ik meteen verkocht! Ik werd al snel uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, hier werd ik goed en duidelijk geïnformeerd over mijn taken. Ik was meteen enthousiast en hoopte dat dit gevoel wederzijds was, en dit was gelukkig ook zo! Ik werd dezelfde dag al teruggebeld met het nieuws dat ik was aangenomen.

Het gezellige team
Het team waarin ik terecht kwam was een leuke, hardwerkende groep mensen. Wanneer ik vragen had of dingen waar ik feedback voor nodig had, stonden zij ten alle tijden klaar om mij hierin te ondersteunen.

Thuiswerken door corona
Vanwege corona heb ik helaas ook veel thuis moeten werken. Dit was uiteraard jammer aangezien veel van mijn taken echt op kantoor moesten gebeuren. Gelukkig versoepelde de maatregelen al snel en kon ik weer elke dag naar het kantoor op het mediapark.

Leerdoelen en vrijheden
Tijdens deze stage ben ik veel vrijgelaten in de dingen die ik wilde leren, dit was erg fijn. Hierdoor heb ik ook mijn leerdoelen kunnen behalen en heb ik veel kennis opgedaan van het televisie vak.

Diverse verantwoordelijkheden bij ITV Studios
Als productie stagiaire bij ITV Studios ben je niet alleen inzetbaar bij het programma waar je stage loopt maar ook bij andere programma’s. Zo heb ik voor veel programma’s klussen kunnen uitvoeren. Dit vond ik zelf een groot pluspunt omdat je op deze manier een kijkje mag en kan nemen bij verschillende programma’s. Zo verbreed je je kennis en focus je niet alleen op een programma.

Top stage
Nu mijn stage weer voorbij is mis ik de tijd dat ik nog stage liep best wel. Ik vond het leuk om in het werkveld bezig te zijn en elke dag op het Mediapark rond te lopen. Ik raad deze stage om deze reden ook erg aan. Je komt terecht in een warm bad waar je met open armen wordt ontvangen. Ook ondersteund Mediastages waar nodig, ook dit vond ik persoonlijk een groot pluspunt.
Wanneer ik weer stage mag lopen ga ik ook zeker op zoek naar een stage via Mediastages!
Publicatie datum: 15 maart 2022

nog meer stage verhalen 👀