Stage bij Endemol Shine Nederland - Sharon Smith

Het afgelopen jaar heb ik stage mogen lopen bij EndemolShine Nederland. Ik ben als spelredactie stagiair begonnen en daarna heb ik de mogelijkheid gekregen om aan de slag te gaan als productie stagiair. Het was een erg leuke en leerzame stage. Ik heb veel mogen doen waardoor ik een goed beeld gekregen heb gekregen hoe het er in de productie- en televisiewereld aan toe gaat. Graag vertel ik nog wat meer over mijn ervaringen binnen dit super leuke bedrijf.

Verantwoordelijkheden
Gedurende de stage had ik te maken met diverse verantwoordelijkheden. Bij de spelredactie kreeg ik de mogelijkheid om mee te denken over nieuwe spellen en werd er gekeken of het uitvoerbaar was. Voor de productie hielp ik mee met de voorbereidingen en het regelen van onder andere de props. Daarnaast zorgde ik er samen met het team voor dat alles weer netjes klaar stond voor de volgende dag.

Niets is te gek
Tijdens de stage heb ik erg veel kunnen leren en doen. Zo weet ik bijvoorbeeld waar je bepaalde producten vandaan kan halen en of het mogelijk is om ten minste 1 uur te dansen en lopen terwijl je een helm met een beker water op je hoofd heb. Daarnaast weet ik nu ook meer over budgetteren, communiceren, plannen en dat niks te gek is.

Het team
Het team waar ik in terecht kwam was een leuk en hardwerkend team. Voor vragen of feedback kon ik bij ze terecht en stonden ze klaar om mij hierin te ondersteunen.

Een echte aanrader
Terugkijkend op de stage heb ik een erg leuke tijd gehad. Ik vond het vooral leuk om continu bezig te zijn in het werkveld en dat ik de keus had om twee functies uit te mogen voeren. Ik raad een stage bij EndemolShine Nederland om deze redenen ook zeker aan. Je wordt door zowel het bedrijf als het team met open armen ontvangen. Daarnaast bood Mediastages een goede ondersteuning wat erg fijn was.
Publicatie datum: 18 juli 2022

nog meer stage verhalen 👀